Gay groepsreis: Grieks eilandhoppen

Gay Group Trip:

Greek Island Hopping

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Deze gay groepsreis is niet gebaseerd op een strikt reisschema, dus je hebt voldoende tijd om te ontspannen en Griekenland te verkennen met een groep gelijkgestemde jongens. Tijdens deze reis ontdek je de voordelen van eilandhoppen - inclusief uitstapjes naar Milos, Mykonos, Santorini - en Athene op het vasteland.

Vertrekdata

22 mei 2024 dinsdag

3 juni 2024 zondag

12 juli 2024 donderdag

11 september 2024 dinsdag

14 september 2024 vrijdag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Grieks eilandhoppen
Gay groepsreis: Grieks eilandhoppen
Gay groepsreis: Grieks eilandhoppen
Gay groepsreis: Grieks eilandhoppen
Gay groepsreis: Grieks eilandhoppen

Uitsplitsing van groepsreizen

Athene
Dagen 1 en 2: Athene
De bestemmingen van de reis zullen niet veranderen, maar de Griekse veerboottijden kunnen de volgorde van de reisroute veranderen.

U wordt op de luchthaven welkom geheten door een van onze vertegenwoordigers en naar het hotel gebracht. Dan wordt het tijd om bezoek de Akropolis, een schitterende citadel op een heuvel met het Parthenon, werkelijk een van de grootste gebouwen op aarde. U kunt ook een bezoek brengen aan het Archeologisch Museum, waar enkele van de wonderen van het oude Griekenland te zien zijn. Dan is het tijd om het moderne Griekenland, inclusief het nachtleven, te verkennen. 
Milos - Griekenland
Dagen 3 tot 5: Milos
Tijd om te gaan eilandhoppen. We beginnen op Milos, een van de minder bekende maar onweerstaanbare eilanden. Omgeven door prachtige stranden, oude ruïnes en vriendelijke lokale bevolking, is dit een onontdekte hoek van het paradijs.

Onze favoriete Griekse mama is een local die ons alles over haar eiland zal vertellen. We nemen je ook mee voor een rondleiding over het eiland in een ATV-voertuig. Dan ga je ongetwijfeld zonnen op het strand.
Santorini
Dagen 6 en 7: Santorini
Je komt aan op de luchthaven van Thira en wordt naar je accommodatie gebracht met uitzicht op Santorini en de Egeïsche Zee. Als een van de beroemdste eilanden ter wereld is het een plaats van grote verfijning en natuurlijke schoonheid; je gaat verliefd worden op de stranden, zonsondergangen, warmwaterbronnen en wijnmakerijen.

Er is geen betere plek om te ontspannen, te drinken en van het leven te genieten dan Santorini.  
Santorini
Dagen 8, 9 en 10: Mykonos
Mykonos staat natuurlijk bekend om zijn levendige gayscene en bruisende nachtleven. Van Gayhotels zoals het Elysium tot bars zoals Jackie O's en niet te vergeten het Gaystrand, er is zoveel te doen en te zien. 

Dit is een geweldige feestbestemming op een rustig eiland omringd door ruïnes uit de antieke wereld. Wat is er niet leuk aan?
Athene
Dagen 11 en 12: Athene
Om uw reis af te sluiten, keren we terug naar Athene. Je krijgt de kans om te winkelen, musea, het nachtleven en de keuken te verkennen. Dan is het tijd om afscheid te nemen, Griekenland. 
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag