Gay Groepsreis: Hoogtepunten van Egypte

Gay Group Trip:

Highlights Of Egypt

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Er wordt gezegd dat Cleopatra zeven talen kon spreken en voortreffelijke smaak had. De oude wijze monarch van Egypte zou deze reis naar Egypte zeker goedkeuren, geschikt voor een koningin. Dit intrigerende land van goden en godinnen, farao's en fantasieën zullen je inspireren en verrassen, zoals het dat al eeuwenlang doet met zijn reizigers. Maar Egypte is zoveel meer dan mythologie en magie en biedt meer te zien en te doen dan ruïnes en kameelrijden.

Deze reis naar Egypte brengt de rijke geschiedenis, cultuur en keuken naar voren naast de dingen die elke bezoeker van het land moet ervaren. De ene keer voel je je een farao, de andere keer zie je het authentieke Egypte van nu en wat het betekent om in dit fascinerende land te leven. Uw hoogtepunt is echter waarschijnlijk onze cruise van 4 nachten aan boord van het Sanctuary Zein Nile Chateau, misschien wel de meest elegante boot op de Nijl.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay Groepsreis: Hoogtepunten van Egypte
Gay Groepsreis: Hoogtepunten van Egypte
Gay Groepsreis: Hoogtepunten van Egypte
Gay Groepsreis: Hoogtepunten van Egypte
Gay Groepsreis: Hoogtepunten van Egypte

Uitsplitsing van groepsreizen

Cairo
Dag 1: Caïro
Aankomst op de internationale luchthaven van Caïro

Bij aankomst op de luchthaven van Caïro, waar uw Tour Coordinator u zal ontmoeten voor immigratie en u naar uw hotel zal brengen.

Daarna gaat het naar het hotel voor een welkomstcocktail waar warme en koude hapjes worden geserveerd voordat u gaat dineren, waar u uw groep leert kennen.
Cairo
Dag 2: Egyptisch Museum, Islamitisch & Bazaar
Je begint met een rondleiding door het Egyptisch Museum, waar je meer dan 7,000 jaar geschiedenis vindt. Het herbergt de grootste collectie oude Egyptische kunst ter wereld, dus je wilt er zeker van zijn dat je de schatten van de jongenskoning Toetanchamon ziet, inclusief zijn gouden masker, de massief gouden sarcofaag die zijn mummie vasthield, en zijn prachtige troon.

Daarna gaan we naar de fascinerende Khan El-Khalili Bazaar, die bekend staat als de grootste bazaar in het Midden-Oosten. Oorspronkelijk gesticht als drinkplaats voor karavanserai in de 14e eeuw, is de bazaar uitgegroeid tot enorme proporties. Terwijl je door het labyrint van smalle straatjes dwaalt, vind je werkplaatsen en kraampjes die van alles verkopen, van houtwerk, glaswerk en lederwaren tot parfums, stoffen en faraonische curiosa.

Na de lunch Naguib Mahfouz restaurant bezoek je de Citadel.

De Citadel, hoog op kalkstenen heuvels boven Caïro, is een middeleeuws fort gebouwd door Salah El Din in 1176 om de stad te beschermen tegen kruisvaarders. De Citadel heeft altijd een militair gebruik gehad en werd door de eeuwen heen uitgebreid door de heersers van Egypte die er vaak verbleven. Tegenwoordig heeft het Citadel-complex moskeeën en musea, waaronder het Nationaal Militair Museum.

We stoppen ook bij de moskee van Sultan Hassan en de Refaie-moskee.
Philae-tempel.
Dag 3: Aswan en Philae-tempel
Vandaag stap je aan boord van een vlucht naar Aswan en bij aankomst bezoek je de Philae-tempel.

Volgens de oude Egyptenaren reisde de godin Isis door heel Egypte om het stoffelijk overschot van haar man Osiris te verzamelen nadat hij door zijn slechte broer in stukken was gehakt. Op Philae Island, waar ze zijn hart vond, bouwden de Egyptenaren een heilige tempel voor Isis, godin van zuiverheid, seksualiteit, natuur en bescherming. Tijdens de bouw van de Hoge Dam kwam het eiland Philae onder water te staan, dus UNESCO hielp het tempelcomplex te vervoeren naar het nabijgelegen Agilika-eiland, waar je het nu kunt zien.

Je bezoekt ook de beroemde onvoltooide obelisk die werd achtergelaten in Aswan's 0rthern Quarry toen er een scheur werd gevonden tijdens het uithakken van het rode graniet. Achtergebleven gereedschap laat zien hoe bouwers zulk geweldig werk hebben verricht.

In de namiddag vaart u naar Kom Ombo. In de Ptolemeïsche tempel die wordt gedeeld door twee goden, Sobek en Horus de Oudere, is alles symmetrisch gedupliceerd, met dubbele gangen, deuren en kamers.
Edfu-tempel
Dag 4: Selsela en Edfu-tempel
U vaart vanmorgen naar Selsela. Dit is de grens van de Egyptische regio Nubië, en in de oudheid geloofden Egyptenaren dat de Nijl hier ontstond.

Verken de grootste en best bewaarde faraonische tempel in Egypte - de tempel van Horus in Edfu.

Daarna geniet je van een afternoon tea en een diner aan boord.
Sjanghai
Dag 5: Esna en Luxor
Na het ontbijt aan boord bezoekt u de Esna-tempel die werd gebouwd tijdens het bewind van de Romeinse keizer Claudius.

Je zult dan lunchen op de boot terwijl je naar Luxor vaart voordat je de Luxor-tempel bezoekt, die is gewijd aan de god Amun en gebouwd door Amenhotep III in 1380 voor Christus.
Egypte
Dag 6: Vallei der Koningen
Vanmorgen is het uw kans om de iconische Vallei der Koningen te bezoeken - een uitgestrekte Stad van de Doden waar prachtige graven werden uitgehouwen in de woestijnrotsen, rijkelijk versierd en gevuld met schatten voor het hiernamaals door generaties farao's.

Je hebt dan de mogelijkheid om drie van de volgende te bezoeken; De Vallei der Koninginnen, de Hatshepsut-tempel, de Vallei van de Arbeiders, de Tombe van de 0bles, Medinet Habu of de Ramesseum-tempel.

In de namiddag is er een bezoek aan de tempel van Karnak, gebouwd over meer dan duizend jaar door generaties farao's. De grote Hypostyle Zaal is een ongelooflijk woud van reusachtige pilaren, dat een gebied beslaat dat groter is dan de hele kathedraal van 0tre Dame.
Luxor
Dag 7: Luxor naar Gizeh
Vanmorgen vlieg je naar Caïro voordat je verder reist naar Gizeh.
Egypte
Dag 8: De piramides
Je begint met een bezoek aan Memphis, Sakkara en de beroemde Cairo Market.

Deze middag, en misschien wel het hoogtepunt van de reis, bezoek je de piramides en de sfinx. De Grote Piramides van Gizeh zijn de enige hedendaagse overlevenden van de Zeven Wereldwonderen, ongeveer 0 jaar geleden gebouwd als gigantische graven voor de mummies van de farao's Khufu, Chefren en Menkaure, die een vader, zoon en kleinzoon waren.

De piramides zijn echt monumentaal van schaal, met de grootste, Khufu's, gemaakt van meer dan 2 miljoen blokken. De piramiden werden niet door slaven gebouwd, maar door Egyptische boeren die door deze arbeid hun belastingen aan de farao betaalden en door hem werden gevoed, gekleed en gehuisvest.

We bezoeken ook de beroemde Sfinx.
Egypte
Dag 9: Vertrek
Uw gastheer brengt u naar de luchthaven in een voertuig met airconditioning.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag