Gay groepsreis: Israël en Jordan Explorer

Gay Group Trip:

Israel And Jordan Explorer

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Israël is een van de meest fascinerende landen ter wereld. Het is verreweg het meest Gayvriendelijke land in het Midden-Oosten, met Tel Aviv als het centrum van de Gaycultuur en het nachtleven.

Jeruzalem is natuurlijk de hoofdstad van de drie grote motheïstische religies met veel spectaculaire architectuur om het te bewijzen. Je ziet de Rotskoepel, de Klaagmuur en de Tempelberg. Je hebt ook de mogelijkheid om gewichtloos in de Dode Zee te drijven.

Deze reis omvat een excursie naar de woestijnen van Jordanië, waar u de ruïnes van Nabatean en het rode zand van Wadi Rum zult zien.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Israël en Jordan Explorer
Gay groepsreis: Israël en Jordan Explorer
Gay groepsreis: Israël en Jordan Explorer

Uitsplitsing van groepsreizen

Jeruzalem
Dagen 1, 2 en 3: Jeruzalem
Je wordt op de luchthaven verwelkomd door een van onze vertegenwoordigers en naar je hotel gebracht.

Onze gids zal ons de wonderen van de stad laten zien, van de Kerk van het Heilig Graf tot de Rotskoepel. In termen van historische betekenis is Jeruzalem aantoonbaar ongeëvenaard. Het is onder de heerschappij van de meeste grote rijken gevallen, waaronder de Romeinse, Britse en Ottomaanse.

De geschiedenis lijkt gestapeld in sedimentaire lagen en kan overweldigend zijn. Sommige mensen zijn zelfs getroffen door 'Jerusalem Syndrom'.
Dode Zee Israël
Dag 4: Dode Zee en Masada
Op de vierde dag krijg je de kans om gewichtloos te drijven in het drijvende water van de Dode Zee. Dit is het laagste punt op aarde en rijk aan geneeskrachtige mineralen.

Je bezoekt ook de ruïnes van King Herodes's Palace bij het fort op de klif van Masada.
Jordan
Dag 5 en 6: Wadi Rum en Petra
Je vliegt naar Jordanië, dat op slechts een uur rijden ligt. We zullen de Wadi Rum-woestijn verkennen in jeeps en op kamelen. Deze woestijn staat bekend om zijn rode zandsteen, waardoor het lijkt op het oppervlak van Mars. Het is dan ook het decor geweest voor Mars in veel sciencefictionfilms.

U kunt genieten van de lokale keuken en onze gids zal u vertellen over de geschiedenis van deze fascinerende plek.

Als klap op de vuurpijl slaap je in een bedoeïenenkamp in de woestijn, maar maak je geen zorgen, je glampt in stijl met het comfort van een hotelkamer en en-suite badkamer. Als je 's nachts wakker wordt, kun je een ontspannen wandeling door de woestijn maken, want waarom 0t?

Als onderdeel van de Jordan-tour ga je naar Petra om de ruïnes van het Nabateese koninkrijk te zien. Door een nauwe kloof zie je de graven en tempels uitgehouwen in roze zandsteen, waarna je terugkeert om deze wonderlijke plek verlicht te zien door duizenden kaarsen. Iets dat je nooit zult vergeten - en stel je alle Instagram-kudo's voor!
Tel Aviv
Dag 7, 8, 9 en 10: Tel Aviv
Je verblijft in Tel Aviv, dus het is de perfecte tijd om de Gaybars en -feesten te verkennen.

Naast feesten kunt u deelnemen aan veel van de culturele activiteiten die deze stad te bieden heeft, zoals een wandeling over de Rothschild Boulevard, een dagtocht naar Haifa of gewoon genieten van de zon.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag