Gay groepsreis: luxe fietsen in Puglia

Gay Group Trip:

Luxury Cycling In Puglia

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Verken de regio Puglia in Italië tijdens een fietstocht met een Gaygroep. Je fietst met een groep mede-Gayreizigers door enkele van de mooiste landschappen van Italië. Je fietst over Romeinse wegen, bezoekt een door Gay's beheerde agriturismo en verkent de lokale wijngaarden. Naast het eten van de klassieke Italiaanse keuken, bezoek je de mysterieuze stad Matera. Mensen woonden in Matera lang voordat de geschreven geschiedenis begon, waardoor het een van de oudste bewoonde steden ter wereld is.

Vertrekdata

4 mei 2024 vrijdag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: luxe fietsen in Puglia
Gay groepsreis: luxe fietsen in Puglia
Gay groepsreis: luxe fietsen in Puglia
Gay groepsreis: luxe fietsen in Puglia
Gay groepsreis: luxe fietsen in Puglia

Uitsplitsing van groepsreizen

Dag 1: aankomst
Je wordt van de luchthaven van Bari naar Villa Cappelli gebracht. Het ligt aan de iconische Via Appia, vlakbij de Adriatische kust. 's Avonds is er een welkomstdiner waar u kennis maakt met uw medefietsers.
Apulië
Dag 2: Molfetta
Deze ochtend fietsen we door het platteland en bezoeken het Jatta Museum en ook de necropolis van Ruvo di Puglia. Als we in Molfetta aankomen, kun je een duik nemen in de zee. Na de lunch verkennen we de zeehaven. Diner in een toprestaurant.
Apulië
Dag 3: Gravina
Vandaag bezoeken we Gravina, een van de best bewaarde geheimen van Italië - deze stad trekt weinig bezoekers. Vergeet niet een stevig ontbijt te nemen, want we fietsen een flink eind vandaag.
Castel del Monte
Dag 4: De heilige graal?
We zijn op zoek naar de Heilige Graal. Soort van. Vandaag bezoeken we Castel del Monte, een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Het werd gebouwd in de 13e eeuw en wordt geassocieerd met de legendes van de Heilige Graal.
Bari
Dag 5: Bari
We pauzeren even van het fietsen en gaan naar de badplaats Polignano a Mare. We verkennen de schilderachtige straatjes en gaan vervolgens naar de hoofdstad van Puglia, Bari. Terug in de villa dineren we met pizza bereid in een houtoven.
Matera
Dag 6: Matera
Matera is een mysterieuze stad gelegen op een rots. Het werd halverwege de 20e eeuw verlaten vanwege de erbarmelijke levensomstandigheden. Sindsdien is het een van de meest aantrekkelijke toeristische bestemmingen in Italië geworden. Er is 0 andere stad die er ongeveer zo uitziet.
Cyclus
Dag 7: Trani
Vandaag bezoeken we de kuststad Trani. Dat is de echte naam, 0 gniffelt achterin. We lunchen hier en gaan dan terug naar de villa voor een afscheidsdiner.
Matera
Dag 8: Vertrek
Op uw laatste dag wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag