Gay Groepsreis: Luxe Machu Picchu

Gay Group Trip:

Luxury Machu Picchu

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ontdek het mysterie en de magie die op je wachten tussen de bergtoppen in Peru, verborgen tussen de wolken, met geheimen van eeuwen en voorbije rijken die wachten om ontdekt te worden. Deze gay groepsreis neemt je mee naar de fascinerende verloren beschaving van Machu Picchu evenals Lima, Cusco en de Heilige Vallei voor de ultieme Peruaanse ervaring. Reis in luxe met eersteklas vervoer en luxe accommodatie, inclusief een verblijf in een omgebouwd 16e-eeuws klooster, voor een echt comfortabele en plezierige reiservaring in het Zuid-Amerikaanse land.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay Groepsreis: Luxe Machu Picchu

Uitsplitsing van groepsreizen

Lima
Dag 1 en 2: Lima
Op uw eerste dag arriveert u in Lima, waar u wordt opgewacht door een reisvertegenwoordiger en naar uw starthotel wordt gebracht, waar u kunt uitrusten na een lange vlucht. Er zijn 0 activiteiten gepland op de aankomstdag om uit te rusten. Op de tweede dag ontmoet je de rest van je groep en begin je aan een dagtour door Lima waarbij je alle belangrijke bezienswaardigheden bezoekt, zoals het koloniale gedeelte, de kathedraal, de San Francisco-kerk en het presidentiële paleis. Je bezoekt ook een museum en kunstgalerie die je het verhaal van Peru, zijn cultuur en zijn erfgoed vertelt. 's Avonds geniet je van een groepsdiner in een mooi lokaal restaurant dat uitkijkt op een pre-Inca-site.
Machu Picchu
Dag 3 en 4: Cuzco
Je wordt van je hotel in Lima naar de luchthaven gebracht, waar je een vlucht neemt die vertrekt naar Cusco, terwijl je geniet van een schilderachtig uitzicht over het Andesgebergte. Zodra je aankomt, word je overgebracht naar de Heilige Vallei van de Inca's - een adembenemend mooie vallei die wordt beschouwd als een van de mooiste valleien ter wereld. Hier vind je een traditionele, Peruaanse manier van leven, met vrouwen gekleed in hun kleurrijke kleding, lama's op de meeste plaatsen en adembenemende uitzichten op de bergen zover het oog reikt. Terwijl je in de Heilige Vallei bent, bezoek je de Inca-ruïnes in Ollantaytambo en de overblijfselen van Pisac, waar je de overblijfselen van Inca-terrassen, een koninklijk paleis en een kleurrijke markt kunt vinden.
Machu Picchu
Dag 5 en 6: Machu Picchu
Vandaag is de dag dat je op weg gaat naar de beroemde Machu Picchu! Je vertrekt om de trein te nemen op het station van Ollanta die je meeneemt langs de Urubamba-rivier, door kloven en uitgestrekte velden hoog in de bergen. Het hotel waar je twee nachten verblijft in de geweldige Machu Picchu Sanctuary Lodge waar, net voorbij het terras, de mystieke, mysterieuze ruïnes van de Inca-stad Machu Picchu liggen. De komende dagen verken je deze fascinerende ruïnes, wandelend tussen de stenen huizen, oude tempels en meer, verborgen op de top van deze torenhoge bergtop. Zorg ervoor dat je vroeg opstaat om de zonsopgang bij Machu Picchu te zien voor een echt magische en onvergetelijke ervaring. Als je een behoorlijk actief en avontuurlijk persoon bent, sluit je dan aan bij een groep deelnemers aan een ochtendwandeling naar de top van Huayna Picchu voor de meest ongelooflijke uitzichten.
Cusco
Dag 7 en 8: Cuzco
Geniet 's ochtends van een laatste verkenning van Machu Picchu voordat je in de bus vertrekt om de trein terug naar Cusco te nemen, nogmaals door de vallei met al zijn prachtige bezienswaardigheden en landschappen. Zodra u aankomt in Cusco, checkt u in bij het luxe Hotel Monasterio, dat is gehuisvest in een omgebouwd 16e-eeuws klooster dat overal waar u kijkt zijn ouderwetse charme en originele kenmerken heeft behouden. Het hotel alleen al is het ontdekken waard! Terwijl je in Cusco bent, zul je genieten van een rondleiding door de voormalige hoofdstad van het Inca-rijk, waarbij je alle Spaanse koloniale architectuur in je opneemt, inclusief de indrukwekkende kerken en paleizen gebouwd op Inca-fundamenten, zoals de Santo Domingo-kerk die is gebouwd op de muren van de Coricancha (tempel van de zon). Verken de stad en kom op de laatste avond samen voor een speciaal gastronomisch afscheidsdiner in een museum.
Peru
Dag 9: Vertrek
Vandaag is het einde van uw luxe gay groepsreis in Peru. U wordt van het hotel naar de luchthaven gebracht, klaar om uw vertrekkende vlucht naar huis te halen. Als u uw reis wilt verlengen met een verblijf in een Amazonian Eco-Lodge of een privé-eiland in het Titicacameer, kan dit op aanvraag ook geregeld worden.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag