Gay groepsreis: Miami Pride & Royal Caribbean Cruise

5 dagenvan £1350

Over deze reis

Deze cruise is geannuleerd vanwege het coronavirus.

Spring aan boord van de Royal Caribbean "Navigator of the Seas" en vier Miami Pride helemaal tot aan de Bahama's! Deze Pride-cruise is de afgelopen tien jaar een populair hoofdbestanddeel geweest.

Met een VIP-behandeling, luxe cruisefaciliteiten en stops bij de mooiste stranden van de Bahama's, van Coco Cay tot Nassau, heb je Miami Pride in stijl gevierd!

Uitsplitsing van groepsreizen

Miami

Dag 1: Miami

Na te hebben genoten van de laatste momenten van Miami Beach Gay Pride, het bruisende nachtleven, de lokale buurten en eclectische wereldkeuken op te snuiven, gaan we om 4 uur aan boord van de Royal Caribbean "Navigator of the Seas".

Dag 2: Coco Cay

Ontspannen op het hemelse witte zand van Coco Cay, je zult niets minder dan gelukzaligheid voelen - een kater het toelaat.

Of je nu op zoek bent naar spanning in de waterparken, in de hoop te ontspannen aan de idyllische waterkant of in het grootste zoetwaterzwembad van Bahama, wij kunnen je perfecte dag bezorgen op Coco Cay.

Atlantis Resort Miami

Dag 3: Nassau, Bahama's

De idyllische bezienswaardigheden gaan verder op dag 3, terwijl we genieten van de dag op Paradise Island.

Er zijn veel dingen te zien op Paradise Island. De prachtige Hibiscus- en Casuarina-bomen flankeren wonderlijke paden die je kunt verkennen. U kunt uw weddenschappen plaatsen in het Atlantis Resort, dat een ervaring in Vegas-stijl biedt.

Dag 4: Dag op zee

Als we teruggaan naar Miami, heb je een dag om optimaal te genieten van alle luxe "Navigator of the Seas" -faciliteiten.

Of u nu ontspant in de spa en het zwembad of van de enige matracer op zee naar beneden glijdt, geniet van uw laatste volledige dag op zee.

Dag 5: Miami

Bij aankomst in de haven van Miami om 6:00 uur nemen we een liefdevol Gay-afscheid (snuffel) van je.

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag