Little Venice

Gay groepsreis: Mykonos zeilweek

7 dagenvan £1379.6296296296

Over deze reis

Ga in augustus mee op een gay zeiltocht rond Mykonos. Het is hoogseizoen in Mykonos, het weer zal goddelijk zijn en de gay jetset zal neerdalen op het beroemde feesteiland. Mykonos is in de zomer Europa's beste reisbestemming voor Gay's.

Tijdens deze reis heb je voldoende tijd om het eiland Mykonos te verkennen. Je krijgt ook de kans om rond de Egeïsche Zee te zeilen en enkele van de andere populaire eilanden van Griekenland te verkennen, waaronder Santorini, Amorgos en Naxos. Een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en tijdens één reis meerdere Griekse eilanden te verkennen. Je vaart op een Dufour 520 jacht met ruimte om te relaxen en zonnebaden.

Vertrekdata

  • 21st augustus 2021 zaterdag
Doe een onderzoek

Bel onze reisexperts: 1-888-489-8383

Uitsplitsing van groepsreizen

Gay Mykonos

Dagen 1-3: Mykonos

Mykonos is de Gayhoofdstad van Griekenland, een geschikte plek om onze reis te beginnen. We gaan op de 22e aan boord in de haven van Mykonos. Na een welkomstdrankje aan boord gaan we het eiland zelf verkennen en dineren. Overnachting op de boot.

We zeilen rond Mykonos op de 23e. Als je nog nooit eerder hebt gevaren, is het prima. We laten je de touwen zien en zorgen ervoor dat je niet overboord valt. Geniet tijdens het zeilen van het adembenemende uitzicht op Mykonos en de Egeïsche Zee.

Ga naar Santorini

Dagen 4-6: Santorini en verder

De komende dagen gaan we meer eilanden verkennen. Het reisschema is flexibel en varieert van reis tot reis. We zullen enkele van de hoogtepunten van de Cycladen zien, dus u kunt rekenen op een reis naar het eindeloos glamoureuze eiland Santorini. We bezoeken ook Naxos en omvatten een minder bekend eiland.

Het boeken van je eigen eilandhoppende reis in Griekenland kan lastig en duur zijn. Deze route is uitgezet door bestemmingsexperts om je Gay-Griekse eilandhoppenervaring te maximaliseren.

Ga naar Mykonos

Dagen 7-8: Mykonos

We zeilen op de 28e terug naar Mykonos. Je slaapt op de boot en transfer naar het vliegveld voor je terugvlucht.

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag