Groepsreis voor Gay's: avontuur in Nieuw-Zeeland

Gay Group Trip:

New Zealand Adventure

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ga op een gay groepsreis en ontdek 's werelds avonturenhoofdstad, Nieuw-Zeeland. Trek langs gletsjers, raft langs het Nile River Cave System en ontdek de Milford Sound fjorden. Als je van het buitenleven houdt en van avontuur houdt, dan is deze reis een goede keuze.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Groepsreis voor Gay's: avontuur in Nieuw-Zeeland

Uitsplitsing van groepsreizen

Nieuw Zeeland
Dag 1: Nelson
Ons avontuur begint in Nelson op het zuidelijkste puntje van Nieuw-Zeeland. Je krijgt de kans om je medereizigers te ontmoeten tijdens een welkomstmaaltijd.
Motueka-vallei
Dag 2: Motueka-vallei
Vandaag leidt onze gids ons rond in een van de beste wijnregio's van Nieuw-Zeeland, Motueka Valley. We beginnen aan ons eerste avontuur: een fietstocht van 20 mijl bergafwaarts. Bij aankomst in Tasman Bay worden we beloond met een glas wijn.
Abel Tasman National Park
Dag 3: Kajakken of wandelen langs Opalescent Abel Tasman Bay
Vandaag wandelen we langs de oevers van Abel Tasman National Park en kajakken we langs gematigde wateren, langs Adele Island en Split-Apple Rock. We logeren in een herberg in Torrent Bay.
NZ
Dag 4: Eilandhoppen in een kajak
Vandaag gaan we op een volgend kajakavontuur en bezoeken we de Tonga Arches. We leren over de Maori-cultuur, gaan naar Onetahuti Beach en wandelen naar Awaroa Inlet. We logeren hier vanavond.
Totaranui
Dag 5: Awaroa Estuarium naar Totaranui
In de ochtend wandelen we naar Totaranui, onderweg langs groene grotten. We verkennen de omgeving en nemen dan een boot terug naar onze lodge.

Later keren we terug naar Nelson.
Nieuw Zeeland
Dag 6: Wilde Westkust
Vandaag gaan we naar de Wild West Coast. We wandelen langs de kust van Buller River en gaan raften door het kalksteenwonderland: Nile River Cave System.

We overnachten in een herberg met uitzicht op de Tasmanzee.
Hokitika
Dag 7: Regenwouden en gletsjers
Vanuit onze basis in Punakaiki gaan we naar Hokitika, waar we ambachtslieden jade zien snijden. Dit gebied staat vol met weelderige Nikau-palmen; we zullen ook rivieren van ijs zien. In dit gebied kan veel regen vallen.

Ons onderkomen voor de nacht zal in de schaduw van een gletsjer zijn.
NZ
Dag 8: Wandelen op gletsjers
Vandaag gaan we naar het eindpunt van de gletsjer. Onze gids zal ons de ijsrivieren laten zien en ons leren over de Maori-relatie met de gletsjers. Als je wilt, kun je upgraden naar een heli-hike - je helikopter over de gletsjers!
Wanaka
Dag 9: Wanaka
Na het ontbijt ontdekken we oermoerassen, watervallen en bossen op weg naar Wanaka, het bergdorp waar we de komende drie nachten zullen verblijven.
Rob Roy-gletsjer
Dag 10: Rob Roy-gletsjer
Vandaag bezoeken we de vallei van de Matukituki-rivier, omgeven door bergtoppen en gletsjers. We wandelen naar de hangende gletsjer waar je een waterval uit het ijs ziet smelten.
Milford Sound
Dag 11: Wonders of Wanaka of een vlucht naar Milford Sound
U kunt kiezen tussen een vlucht over de fjorden of canyoning over Milford Sound. Beslissingen beslissingen!
Milford Sound
Dag 12: Een lange rubberen band
Vandaag gaan we naar Arrowtown, afdalend naar Crown Range Saddle. Dan gaan we voor het grote: bungeejumpen. Het duurt 30 seconden, maar de adrenaline gaat veel langer mee.

Dan is het tijd om naar Queenstown te gaan.
Queenstown
Dag 13: Wildwater!
Vrije dag. Als je een fan bent van wildwaterraften, kun je de zes stroomversnellingen van de Shotover River trotseren. 's Avonds hebben we een afscheidsdiner.
Queenstown
Dag 14: Vertrek
Vandaag wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag