Gay groepsreis: Naaktzeil Spetses, Epidaurus en Athene

Gay Group Trip:

Nude Sail Spetses, Epidaurus and Athens

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Verken de pittoreske Saronische Golf van Griekenland tijdens deze gay naaktzeiltocht. Bekijk de schilderachtige blauwe wateren terwijl je door baaien, stranden en eilanden vaart. Reis met mede-Gayreizigers en een Gay-crew.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Naaktzeil Spetses, Epidaurus en Athene
Gay groepsreis: Naaktzeil Spetses, Epidaurus en Athene
Gay groepsreis: Naaktzeil Spetses, Epidaurus en Athene
Gay groepsreis: Naaktzeil Spetses, Epidaurus en Athene
Gay groepsreis: Naaktzeil Spetses, Epidaurus en Athene

Uitsplitsing van groepsreizen

saronische-2521658_1920 (1)
Dag 1: Spetses
Uw reis begint in het prachtige Spetses. Het instappen begint vanaf 5 uur, waarna u wordt begroet door uw Gay-schipper en naar uw hut wordt geleid.
griekenland-1162819_1920
Dag 2: Nafplio
Onze eerste bestemming is Nafplio, een oude stad rijk aan prachtige architectuur. Grijp de kans om het oude Griekenland te verkennen, aangezien Nafplio voorheen werd geregeerd door Venetianen.
griekenland-2071752_1920
Dag 3: Astros
Vandaag varen we verder naar Astros. Dit kleine vissersdorpje is een geweldige plek om wat van de lokaal geproduceerde verse vis te proeven.
symi-105818_1920
Dag 4: Ermioni
Ervaar de charme van Ermioni. Hier meren we aan in de schilderachtige haven, voordat we vanavond barbecueën op het strand.
kerk-572628_1920 (1)
Dag 5: Perdika
Dit kleine dorpje op het eiland Aegina is onze volgende bestemming. Perdika is de thuisbasis van de beroemde tempel van Aphaea, een bestemming die u zeker moet bezoeken.
theater-van-epidaurus-2830081_1920
Dag 6: Epidaurus
Onze naaktzeiltocht gaat verder naar de kleine haven van Epidaurus. Gelegen op de Peloponnesos, bezoeken we hier het beroemde amfitheater.
athene-1004336_1920
Dag 7: Athene
Vandaag beginnen we aan onze terugreis en stoppen onderweg in Athene. Vanavond dineren we in de historische wijk Plaka. Na het diner heb je de kans om het authentieke Griekse nachtleven te ervaren terwijl we de lokale Gaybars verkennen.
lefkos-3389330_1920 (1)
Dag 8: Vertrek
Na het genieten van een stevig ontbijt aan boord van de boot is het tijd om van boord te gaan. Zeg vaarwel tegen je mede-naakte Gayreizigers, je Gaycrew en het mooie Griekenland.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag