Gay groepsreis: naakt zeilen Zakynthos, Kefalonia, Lefkas

Gay Group Trip:

Nude Sailing Zakynthos, Cephalonia, Lefkas

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Reis langs de Ionische eilanden op deze gay naaktzeilreis naar Griekenland. Ervaar het prachtige blauwe water, de lokale cultuur en prachtige landschappen met mede-Gayreizigers en een Gay-crew.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: naakt zeilen Zakynthos, Kefalonia, Lefkas
Gay groepsreis: naakt zeilen Zakynthos, Kefalonia, Lefkas
Gay groepsreis: naakt zeilen Zakynthos, Kefalonia, Lefkas
Gay groepsreis: naakt zeilen Zakynthos, Kefalonia, Lefkas
Gay groepsreis: naakt zeilen Zakynthos, Kefalonia, Lefkas

Uitsplitsing van groepsreizen

inham-1974525_1920
Dag 1: Zakynthos
Het instappen begint om 5 uur in Zakynthos. Onze Gay-schipper verwelkomt je aan boord van het schip en brengt je naar je hut, voordat we vanavond dineren in het historische centrum van Zakynthos.
Cyprus-1279097_1920
Dag 2: Nikolaos
Even ten noorden van Zakynthos ligt het kleine dorpje Nikolaos. We passeren het beroemde strand van Lagana, de thuisbasis van dieren in het wild, waaronder schildpadden, voordat we aanmeren bij Wreck Beach voor de lunch. Na de lunch gaan we verder naar Nikolaos, onderweg langs de Blauwe Grotten.
griekenland-2846879_1920
Dag 3: Ithaca
Vervolgens bezoeken we het eiland Itahaca. Hier vind je meer pittoreske baaien, waarvan we er één zullen aanmeren om de nacht onder de sterren door te brengen.
vuurtoren-2104591_1920
Dag 4: Kalam0s
Kalam0s is onze volgende stop. Kalm0s ligt vlak voor het vasteland van Griekenland en is een klein eiland bedekt met groen. Vanavond dineren we in de plaatselijke taverna.
griekenland-1088738_1920
Dag 5: Kefalonia
Na het verlaten van Kalam0s vervolgen we onze Gaynaaktreis naar Kefalonia. We bezoeken het pittoreske dorpje Fikardo, dat in een afgelegen baai in de Ionische zee ligt. Geniet van het prachtige landschap, inclusief de kleurrijke huizen die op de heuvels zijn gebouwd.
poort-528502_1920
Dag 6: Sivota
Vandaag bezoeken we het dorpje Sivota. Het dorp maakt deel uit van het eiland Lefkas en wordt omringd door pijnbomen, olijfbomen en cipressen. Later gaan we samen genieten van cocktails.
vuurtoren-343808_1920
Dag 7: Lefkas
Op onze laatste zeildag varen we het Lefkaskanaal af naar de stad Lefkas. Hier zullen we dineren en aanleggen voor de nacht.
griekenland-2793830_1920
Dag 8: Vertrek
Onze gay naakt zeiltocht door Griekenland komt vandaag ten einde, terwijl we ons voorbereiden om van boord te gaan. Zeg gedag tegen je Gaybemanning, medepassagiers en de prachtige Ionische eilanden.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag