Gay groepsreis: Portugal en Marokko Explorer

Gay Group Trip:

Portugal And Morocco Explorer

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ga mee op een gay groepsreis en ontdek Portugal en Marokko. Ons avontuur begint in Portugal, waar je de stad Porto ontdekt. Deze stad heeft port eigenlijk uitgevonden, dus drinkers zullen hier goed aan hun trekken komen! Het staat vol met kleurrijke charmante gebouwen. Van Porto gaan we naar Lissabon, een stad die enorm in opkomst is. Het is hard op weg een van de meest populaire bestemmingen in Europa te worden. Terwijl toeristen de stad binnenstromen en beroemdheden tweede huizen kopen, gaat Lissabon veranderen. Voor 0w heeft het nog steeds een authentieke en ietwat gammele charme – 0w is het moment om het te zien! In Lissabon kun je voor een stuk minder genieten van het goede leven.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Portugal en Marokko Explorer

Uitsplitsing van groepsreizen

PORTO-iStock-599913702
Dagen 1, 2 en 3: Porto en Douro-vallei
We ontmoeten elkaar om 4 uur in ons hotel in de buurt van de Douro-vallei en verkennen de kleurrijke stad Porto. Het is inderdaad de geboorteplaats van de haven en het culinaire hart van Portugal. Een lokale gids neemt ons mee op een eet- en drinktour en laat ons kennismaken met de mooiste haven en Francesinhas van de stad.

We maken een treinreis en verkennen de prachtige landschappen van de regio. Ontdek de wijngaarden, verken de omgeving te voet of met de fiets en drink de mooiste haven van de stad op het centrale plein.
LGBT-dagtrip naar Sintra en Cascais vanuit Lissabon
DAGEN 4, 5 EN 6: LISSABON
Het is een treinrit van drie uur van Porto naar Lissabon. Geniet onderweg van het adembenemende landschap. Lissabon, gelegen langs de rivier de Taag, is vol charme en karakter. Het is de volgende "it" -bestemming in Europa.

Sintra ligt op slechts dertig minuten van Lissabon en is een must-see als je in de stad bent. We bezoeken de kastelen op een heuveltop, verkennen de geplaveide straten en proberen een van de beroemde en verplichte custardtaartjes. Natuurlijk brengen we ook een avond door in een fadoclub en ontdekken we de beroemde melancholische klanken van Portugal.
Gay Marrakesh
DAGEN 7, 8 EN 9: MARRAKECH
Het is maar een korte vlucht van Portugal naar Marrakech en je wordt naar een andere wereld vervoerd. Marrakesh is vol energie en charme. Je ziet slangenbezweerders op de marktplaatsen, ezels die karren door de straten trekken en je hoort de muezzin de gelovigen meerdere keren per dag tot gebed roepen. Tussen de souks vind je prachtige paleizen en tuinen. Vergeet niet de sterke groene thee te proberen.
MARRAKECH
DAG 11: MARRAKECH
Vandaag wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. We kunnen uw reis natuurlijk verlengen zodat u meer van dit fascinerende land kunt ontdekken.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag