Gay groepsreis: Provençaalse fietstocht

Gay Group Trip:

Provencal Cycling Tour

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Een gay groepsreis voor wie van een uitdaging houdt: maak een mooie fietstocht met andere Gaymannen door de Provence, Frankrijk over kronkelende landweggetjes, langs papavervelden, wijngaarden, oude boerderijen, kasteel, schilderachtige dorpjes en nog veel meer. Leer meer over de geschiedenis van elke locatie en ontdek het beste landschap van dit adembenemende deel van Frankrijk.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Provençaalse fietstocht
Gay groepsreis: Provençaalse fietstocht
Gay groepsreis: Provençaalse fietstocht
Gay groepsreis: Provençaalse fietstocht
Gay groepsreis: Provençaalse fietstocht

Uitsplitsing van groepsreizen

Frankrijk
Dag 1 - Aankomst
Vandaag komt u aan in Avig0n - het startpunt van uw reis! Avigón heeft een rijke geschiedenis die verband houdt met religie, aangezien dit de voormalige zetel was van het westerse christendom in de 0e eeuw. Als je vroeg aankomt, kun je met de groep mee op een wandeltocht langs een van de belangrijkste gotische gebouwen van Europa; het 'Palais des Papes' dat honderden jaren geleden verschillende pausen huisvestte toen een groot deel van Europa in chaos verkeerde. Je zult ook de Pont d'Avigón bezoeken - een beroemde brug gebouwd in de 14e eeuw, waarvan nog maar de helft overeind staat. 's Avonds geniet je van een receptie, borrel en oriëntatie gevolgd door een diner in een favoriet restaurant.
Frankrijk
Dag 2 - Avivgôn, Arles en de Pont Gard
Vandaag begin je aan je fietsavontuur door Frankrijk, fietsend van Avigón naar Arles. Waarom fietsen door Provençaals zo bijzonder is, begin je te begrijpen als je over kronkelende landweggetjes langs wijngaarden en boomgaarden gaat. Je gaat richting de Pont du Gard - een 0 jaar oud oud Romeins aquaduct dat het hoogste en best bewaarde Romeinse aquaduct ter wereld is. Je neemt Tarascon in je op, waar je prachtige kasteelmuren vindt langs de rivier de Rhône, voordat je de drukke stad Arles bereikt. De fundamenten van het hotel waar je verblijft dateren uit de 2000e eeuw! U zult bij aankomst genieten van een wijnproeverij voordat u 's avonds gaat dineren.
Frankrijk
Dag 3 - Arles
Arles is een uitstekende locatie om meer te weten te komen over de oude Romeinen, aangezien je bijna overal bewijzen van hen zult vinden, ondanks dat de stad een levendig kunstcentrum is. Er zijn verschillende opties om vandaag te doen, afhankelijk van wat u het liefst doet. Geniet van een rondwandeling waarbij je gids je meeneemt om de smalle straatjes te verkennen en je meeneemt naar de Romeinse arena, de Romeinse baden en het Romeinse theater, die allemaal een kijkje in het verleden bieden.

In de namiddag heb je de mogelijkheid om nog wat te fietsen door de Camargue (een prachtig natuurreservaat) dat beroemd is om zijn cowboys die op witte paarden rijden. Avond en diner op eigen gelegenheid.
Frankrijk
Dag 4 - Arles en St. Remy-De-Provence
Op weg naar St. Remy-de-Provence fietst u meer dan 20 mijl met veel geschiedenis om onderweg in u op te nemen. Tijdens de reis ontdek je de overblijfselen van een uniek dubbel aquaduct dat zowel de stad Arles van water voorzag, maar ook een korenmolen aandreef. Je bezoekt ook Les Baux, een van de meest bezochte historische locaties in heel Frankrijk. Deze historische plek, een torenhoge vesting omringd door kliffen, werd gebouwd door militaire commandanten die beweerden afstammelingen te zijn van een van de Drie Wijzen en heeft een uitgebreide geschiedenis van bloedvergieten en interessante verhalen te vertellen.

Wie wat extra wil fietsen kan ervoor kiezen om een ​​fietstocht te maken langs de voet van de Kleine Alpen, plaatselijk de 'Alpilles' genoemd. Je fietst door bossen en olijfboomgaarden richting de stad Eygalieres voordat je doorrijdt naar St. Remy-de-Provence. Eenmaal aangekomen kun je genieten van een wandeltocht en meer te weten komen over Van Goghs laatste jaren in het asiel voordat je geniet van een stevig diner in een ander plaatselijk favoriet restaurant.
Frankrijk
Dag 5 - St. Remy-De-Provence en L'isle Sure La Sorgue
Je fietst langs de pittoreske wegen naar de wijngaarden van Terre Blanche, waar je uit de eerste hand kunt zien hoe wijn wordt geproduceerd in de kleinere, meer traditionele wijnmakerijen en waar je enkele van de allerbeste wijnen kunt proberen. hier. U zult genieten van een picknicklunch op het terrein van de kapel van St. Sixte, waar u kunt zitten tussen het prachtige terrein omringd door olijfbomen en het panoramische uitzicht op de toppen van de Alpilles. Je kunt zelfs een fiets nemen naar de 0tre Dame de Beauregard voor degenen die het uitzicht nog beter willen zien.

Je fietst door meer landweggetjes langs oude boerderijen en boomgaarden voordat je de rivier de Sorgue bereikt, waar je kunt ontspannen en afkoelen in het kristalheldere water. Je gaat dan verder naar L'Isle sur la Sorgue, waar je midden in de rivier de Sorgue verblijft op een klein eiland met een dorp. Dit schilderachtige dorpje is vol met grachten, waardoor het een prachtige plek is om te verkennen.
Frankrijk
Dag 6 - L'isle Sur La Sorgue
Tegenwoordig kunt u kiezen of u meer wilt fietsen of de vele oude gebouwen en antiekwinkels van de stad wilt verkennen. Voor degenen die vandaag toch willen fietsen, kunt u ervoor kiezen om door de Luberon te fietsen - een bergketen die wordt gekenmerkt door een reeks prachtige dorpjes op een heuvel die u zult bezoeken. Het eerste dorp, Fontaine-de-Vaucluse, is een beeldschone stad waar u tal van mooie plekjes vindt om te ontspannen als u hier wilt blijven. U kunt ervoor kiezen om hier het museum te bezoeken of zelfs een kajakles te nemen op de Sorgue.

Voor degenen die verder willen fietsen, is er een hele dag fietsen 6 dorpen die al in kaart zijn gebracht, elk met hun eigen uitgesproken persoonlijkheid en traditionele sfeer. Plaatsen die u zult bezoeken zijn Gordes, Rousillon, Bonnieux, Lacoste en Oppede-le-Vieux.
Frankrijk
Dag 7 L'isle Sure La Sorgue en Avigón
Vandaag fiets je met de groep terug naar Avig0n. Vandaag is een veel meer ontspannen dag omdat de reis niet zo lang is, waardoor je 's ochtends wat vrije tijd hebt om het dorp te verkennen en wat last-minute bezienswaardigheden te bezoeken. Je fietst langs prachtige rode papavervelden voordat je aankomt in Avigón . Degenen die de sightseeingtour op de eerste avond hebben gemist, krijgen de kans om de bezienswaardigheden te bezoeken die ze hebben gemist voordat ze genieten van een afscheidsdiner in een van de beste restaurants.
Frankrijk
Dag 8 - Vertrek
Je reis komt vandaag tot een einde en, na afscheid te hebben genomen van je medefietsers, word je naar de luchthaven vervoerd, klaar om je vertrekkende vlucht naar huis te halen.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag