Gay groepsreis: zeilen van Corfu naar Lefkas

Gay Group Trip:

Sailing From Corfu To Lefkas

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Op deze gay groepsreis ga je ontdekken  Corfu, Paleokastritsa, Paxos, Preveza, Fiskardo, Nidri en Lefkas allemaal per boot, varend over de blauwe golven in een exclusief gay zeil.

De Ionische eilanden van Griekenland zijn een fascinerende verzameling baaien, havens, stranden, kleine steden en dorpen die geweldig zijn om te verkennen en te ontdekken. Elk eiland heeft zijn eigen unieke verhaal te vertellen, evenals een duidelijk schilderachtig landschap. 

 

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: zeilen van Corfu naar Lefkas
Gay groepsreis: zeilen van Corfu naar Lefkas
Gay groepsreis: zeilen van Corfu naar Lefkas
Gay groepsreis: zeilen van Corfu naar Lefkas
Gay groepsreis: zeilen van Corfu naar Lefkas

Uitsplitsing van groepsreizen

Gay Corfu stadsgids
Dag 1: Corfu
U wordt op de luchthaven verwelkomd door een van onze vertegenwoordigers en naar de Harmony V gereden. De bemanning zal u aan boord verwelkomen en u naar uw kamer brengen. Je hebt de gelegenheid om al je medeschippers te ontmoeten voordat je gaat genieten van een heerlijk diner in een historische stad. 
Griekenland
Dag 2: Paleokastritsa
Op de tweede dag vaar je door de Griekse eilanden aan de oostkust van Corfu. Bij aankomst in Paleokastritsa maak je een wandeling naar het oude fort om het geweldige uitzicht over de baai te zien voordat je terugkeert naar het schip. 
Paxos Griekenland
Dag 3: Paxos
Het schip vaart naar het eiland Paxos, waar je door de straten van de prachtige hoofdstad van het eiland, Gaios, kunt dwalen. Hier vind je prachtige Venetiaanse architectuur, de blauwe grotten van Paxos en geplaveide stranden. 
Zoute jongens
Dag 4: Preveza
Op de vierde dag zeil je verder op de helderblauwe golven en geniet je van de mediterrane zon voordat je voor anker gaat bij Preveza. Dit stadje staat bekend om zijn prachtige witte strand en hier ga je gezellig barbecueën met je medezeilers.  
Fiskardo
Dag 5: Fiskardo
Vandaag varen we van Preveza naar het prachtige stadje Fiskardo, gelegen op het eiland Kefalonia. Fiskardo wordt vaak het St. Tropez van Griekenland genoemd: veel beroemdheden zijn afgebeeld terwijl ze genieten van de schilderachtige stranden. Hier dineer je in een lokale taverna.  
Nidri - Griekenland
Dag 6: Nidri
De volgende stop op je reis is het dorp Nidri, gelegen tussen de heuvels op het eiland Lefkas. Het dorp is absoluut adembenemend en je kunt er in slechts 20 minuten doorheen lopen. Je overnacht op Nidri en geniet van een lunch op een van de privé-eilanden. 
Lefkada Griekenland
Dag 7: Lefkas
We varen verder rond de Griekse eilanden en gaan voor anker op het eiland Lefkas. In de oude stad Lefkas heb je de mogelijkheid om rond te slenteren en al haar schoonheid en geschiedenis te ontdekken. 
Dag 8: Vertrek
U wordt opgehaald van de Harmony V en naar het vliegveld gereden, klaar om uw vlucht terug naar huis te nemen.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag