Gay groepsreis: zeilen in Italië en de kust van Amalfi

8 dagenvan £2415.8333333333

Over deze reis

Ga mee op een gay zeiltocht door Italië aan boord van de Star Clipper. Je reist in stijl, te beginnen in Rome en vervolgens naar veel van de meest charmante steden en eilanden van Italië. Je vaart langs de legendarische kust van Amalfi en bezoekt de Eolische eilanden. Ontdek verborgen havens en grotten. Geniet van Aperol Spritz in Sorrento met uitzicht op de Vesuvius en vaar, om het wat spannender te maken, langs de actieve vulkaan Stromboli. Dit is de beste manier om het beste van Italië tijdens één reis te zien.

Vertrekdata

  • 3rd September 2022 zaterdag
Doe een onderzoek

Bel onze reisexperts: 1-888-489-8383

Uitsplitsing van groepsreizen

Rome · Gaybars

Dag 1: Rome

Ons Italië-avontuur begint in Rome, de Eeuwige Stad. Er is zoveel te zien in Rome dat het moeilijk is om te weten waar te beginnen. Bezoek ook zeker het Vaticaan, met zijn Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek. Bekijk de overblijfselen van het oude Rome in het Colosseum, Forum, Circus Maximum.

Vertrek: 7 uur

Gay groepsreis: zeilen in Italië en de kust van Amalfi

Dag 2: Gaeta

Gaeta is een charmant stadje tussen Rome en Napels. Het ligt aan zee, dus het is populair voor weekenduitstapjes, vooral vanuit Rome. Gaeta heeft een van de beste stranden in de buurt van Rome.

Aankomst: 12 uur / Vertrek: 00 uur

Napels Capri Amalfikust Gay groepsreis

Dag 3: Sorrento

Sorrento is een klein en mooi stadje aan de kust van Amalfi. Het is een zeer populaire toeristische bestemming. Zorg ervoor dat je een Aperol Spritz hebt terwijl je uitkijkt over de Vesuvius. U kunt ook een dagtocht maken van Sorrento naar Pompeii.

Aankomst: 9 uur / Vertrek: 00:11 uur

Gay groepsreis: zeilen in Italië en de kust van Amalfi

Dag 4: Agropoli

Agropoli ligt in de provincie Salerno in Campanië. Verken de haven van Agropoli, geniet van de prachtige stranden en maak een wandeling langs de kust van Agropoli. De stranden van Trentova Baycontribute zijn niet te missen - beide zijn geaccrediteerd door UNESCO als werelderfgoed.

Aankomst: 8 uur / Vertrek: 00:2 uur

Gay groepsreis: zeilen in Italië en de kust van Amalfi

Dag 5: Lipari

Vandaag gaan we naar de Eolische eilanden. Lipari is een dorp met veel mythologische betekenis. U vindt er een Normandische kathedraal om te verkennen, een citadel en kasteel, en schilderachtige Italiaanse restaurants. Dit is een prachtige plek om te eilandhoppen.

Aankomst: 8 uur / Vertrek: 00:7 uur

Stromboli

Dag 6: Zeil naar Stromboli

Tijd om een ​​actieve vulkaan te bezoeken – hoe spannend. Stromboli doemt onheilspellend op over de eilanden. Het staat bekend als de 'vuurtoren van de Middellandse Zee'. Gelukkig zijn de uitbarstingen meestal vrij klein!

Aankomst: 10 uur / Vertrek: 30 uur

Napels Capri Amalfikust Gay groepsreis

Dag 7: Amalfi

Vandaag komen we aan in het stadje Amalfi zelf. Het is een van de meest charmante steden in Italië. Gelegen aan de voet van de berg Cerreto, biedt Amalfi misschien wel het beste uitzicht van Europa. Het is al vele jaren een enorm populaire luxe bestemming.

Aankomst: 3 uur / Vertrek: 00 uur

Ponza

Dag 8: Ponza

Het eiland Ponza zou de thuisbasis zijn van Circe, de mythische brutale meid die Ulysses betoverde. Het is een vulkanisch eiland dat oprijst uit de Tyrrheense Zee. Je kunt zeegrotten bezoeken die de Romeinen gebruikten om te baden, en het dorp Ponza zelf bekijken. Beyoncé is op vakantie geweest in Ponza, dus het moet goed zijn!

Aankomst: 10 uur / Vertrek: 00:3 uur

Civitavecchia

Dag 9: Civitavecchia

Civitavecchia is een charmant kustplaatsje dat dateert uit de 2e eeuw. Ondanks zijn lange geschiedenis is het modern en fungeert het als de belangrijkste haven van Rome. Verken historische bezienswaardigheden zoals Fort Michelangelo of de kathedraal van Sint Franciscus van Assisi. Civitavecchia ligt op een klein eindje rijden van Rome, waar je wordt vervoerd op de laatste dag van onze epische zeiltocht door Italië.

Aankomst: 8:00 uur

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Het schip

De Star Clipper brengt het nieuwe tijdperk van zeilen tot leven. De Clipper-schepen zijn zeer modern, maar ze eren de tradities en romantiek van het legendarische tijdperk van zeilschepen. Star Clipper en Star Flyer zijn beide 360 ​​voet lang en kunnen elk slechts 166 gasten vervoeren. Het is alsof je op een privéjacht reist - plezierjachten! Op de teakdekken vind je niet één maar twee zwembaden.

Maak een Aanvraag