Gay Groepsreis: Zeilen Patong, Koh Hong en Phuket

Gay Group Trip:

Sailing Patong, Koh Hong And Phuket

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Deze eilandhoppende reis laat je enkele van de beste bezienswaardigheden van Thailand zien. Je beleeft ook een onvergetelijke oudejaarsavond op het Gaystrand van Patong.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay Groepsreis: Zeilen Patong, Koh Hong en Phuket
Gay Groepsreis: Zeilen Patong, Koh Hong en Phuket
Gay Groepsreis: Zeilen Patong, Koh Hong en Phuket
Gay Groepsreis: Zeilen Patong, Koh Hong en Phuket
Gay Groepsreis: Zeilen Patong, Koh Hong en Phuket

Uitsplitsing van groepsreizen

Vuurwerk op het strand van Patong
Dag 1: Patong
Onze vertegenwoordiger zal u op de luchthaven ontmoeten en u naar Patong brengen. Je gaat de stad Patong en het Gaystrand van Patong verkennen. 's Avonds beleef je samen met je medezeilers een onvergetelijk oud en nieuw feest op het strand.
Phuket
Dag 2: Nai Harn
Op de tweede dag, hopelijk zonder kater, vertrekken we naar Nai Harn. Deze rustige baai in het zuiden van het eiland Phuket is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een stranddiner in een lokaal restaurant. Wat haar van de hond kan nodig zijn.
Vrolijk zeil
Dag 3: Ko Rang Yai
We zetten koers naar de Koh Rang-eilanden en passeren mangrovebossen onderweg. Bij aankomst kunt u genieten van een heerlijke Thaise keuken.
Ko Hong
Dag 4: Ko Hong
Op de vierde dag vaart de boot naar Phang-nga Bay en gaat voor anker op het eiland Ko Hong. Hier zwem je en verken je de omsloten lagune.
Koh Chang
Dag 5: Koh Chang
Koh Chang is het op twee na grootste eiland van Thailand. Het is niet zo bekend als Phuket en daarom minder aantrekkelijk voor toeristen. Dit betekent dat het veel rustiger is. We overnachten op het eiland, dus er is genoeg tijd om het te verkennen. Misschien wilt u het ongerepte White Sand Beach bezoeken.
Koh Panyi-dorp
Dag 6: Koh Panyi
Op de zesde dag komen we aan op Koh Panyi. De economie van dit dunbevolkte eiland wordt ondersteund door de visserij. In de afgelopen jaren is het opengesteld voor toerisme en verwelkomt het vele boten die vanuit Phuket komen.

Het verkennen van dit eiland kan voelen alsof je een verloren wereld tegenkomt.
Railay-Thailand
Dag 7: Vertrek
Vandaag vaart u terug naar de jachthaven waar u wordt opgehaald van het vliegveld en weer naar huis wordt gebracht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag