Gay groepsreis: zeilen Spetses, Epidaurus en Athene

Gay Group Trip:

Sailing Spetses, Epidaurus and Athens

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ervaar Griekenland met een gay zeilcruise door de Saronische Golf. Geniet van de prachtige landschappen en verken de historische oude ruïnes met gelijkgestemde reizigers tijdens deze Gay-groepsreis.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: zeilen Spetses, Epidaurus en Athene
Gay groepsreis: zeilen Spetses, Epidaurus en Athene
Gay groepsreis: zeilen Spetses, Epidaurus en Athene
Gay groepsreis: zeilen Spetses, Epidaurus en Athene
Gay groepsreis: zeilen Spetses, Epidaurus en Athene

Uitsplitsing van groepsreizen

griekenland-2889115_1920
Dag 1: Spetses
Onze gay zeiltocht begint in Spetses, waar je de kans krijgt om de stad te verkennen voordat je aan boord gaat. Bezoek het strand, huur een fiets of doe wat boodschappen, waarna je vanaf 5 uur aan boord kunt gaan.
palamidi-1262304_1920
Dag 2: Navplion
Op de eerste volledige dag van de reis reizen we naar Navplion. Er valt genoeg te ontdekken in deze oude stad, waaronder oude Griekse architectuur.
bergdorp-panorama-1970025_1920
Dag 3: Astros
Vandaag gaan we naar Astros, een klein vissersdorpje waar je de kans krijgt om lokaal geproduceerde verse vis te proeven.
beach 3259700_1920
Dag 4: Ermioni
Vandaag stoppen we in de haven van Ermioni. Bij mooi weer kunt u zich verheugen op een barbecue op het strand.
egina-eiland-564637_1920
Dag 5: Perdika
Vandaag heb je de kans om de beroemde tempel van Aphaea te bezoeken. Perdika is een klein dorpje op het eiland Aegina.
griekenland-1776244_1920
Dag 6: Epidavros
Onze laatste aanloophaven voordat we teruggaan is Epidavros, een kleine haven op de Peloponnesos. Grijp de kans om het wereldberoemde amfitheater te bezoeken.
athene-2270541_1920
Dag 7: Athene
Na een bezoek aan het historische Epidaurus varen we door naar Athene om samen te genieten van een heerlijk diner. Bereid je voor om enkele van Plaka's meest opwindende nachtleven te verkennen, want we zullen na onze maaltijd enkele Gaybars en clubs bezoeken.
griekenland-2435358_1920
Dag 8: Vertrek
Geniet van een vers ontbijt voordat u van boord gaat. Vandaag is het einde van onze gay zeilreis dus neem afscheid van je medereizigers en het mooie Griekenland.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag