Gay groepsreis: zeilen op Tahiti

Gay Group Trip:

Sailing Tahiti

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Vaar door de betoverende eilanden van Tahiti tijdens deze zeiltocht met Gaygroepen. Ervaar spectaculaire landschappen, magisch zeeleven, vulkanische toppen en meer, terwijl je door Frans-Polynesië reist met mede-LGBT-reizigers.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: zeilen op Tahiti
Gay groepsreis: zeilen op Tahiti
Gay groepsreis: zeilen op Tahiti
Gay groepsreis: zeilen op Tahiti
Gay groepsreis: zeilen op Tahiti

Uitsplitsing van groepsreizen

tahiti-2923943_1920
Dag 1: aankomst
Je Gay-zeilavontuur begint vandaag, als je vanaf 5.30 uur aan boord gaat. Eenmaal aan boord maak je kennis met je gay crew, geniet je van een welkomstdrankje en krijg je een korte briefing. Na het uitpakken van je spullen heb je de kans om te gaan zwemmen, voordat je uit eten gaat.
tahiti-2924318_1920
Dag 2: Apu Bay
Krijg een voorproefje van het adembenemende landschap van Tahiti terwijl we naar het zuidelijke uiteinde van Tahaa gaan. Apu Bay is een populaire bestemming vanwege de prachtige omgeving, waaronder de bergen Raiatea en Tahaa. Breng uw eerste dag ontspannend door met een maaltijd in de Taravana Yacht Club en cocktails.
bora-bora-62863_1920
Dag 3: Povai Bay
Breng vandaag door met snorkelen op het rif, duiken of het verkennen van de winkels en kunstgalerijen terwijl we aanmeren in Povai Bay. Verwacht een adembenemend landschap te zien, evenals de resterende overblijfselen van de vulkaan die Bora-Bora heeft gevormd.
bora-bora-2410700_1920
Dag 4: Vaitape Village
Ontspan aan boord terwijl we door de serene wateren van Bora-Bora varen. We bezoeken de beroemde Bora-Bora Yacht Club op de 0e van Vaitape Village. Maak gebruik van autoverhuur als u de winkels en restaurants van Vaitape Village wilt verkennen.
bora-bora-680115_1920
Dag 5: Tahaa
Verken vandaag het bergeiland Tahaa, de thuisbasis van vanilleplantages in de valleien. Ervaar de cultuur van het eiland door deel te nemen aan een plantagetour of bezoek het zeeschildpaddenreservaat. Tahaa is ook de thuisbasis van witte zandstranden die ideaal zijn om te luieren in de zon of te zwemmen in de zee. Vanavond dineren we in het Hibiscus Restaurant.
tahiti-2823891_1920
Dag 6: Ralatea
Vandaag vervolgen we onze reis naar het eiland Ralatea, waar een riviertocht op de agenda staat. Verken de Aopomau-rivier per rubberboot en geniet van de omringende schoonheid, inclusief oerwouden en nog meer plantages. Je zult ook kunnen genieten van meer bezienswaardigheden, te paard of met een bergwandeling.
tahiti-1102698_1920
Dag 7: Opoa Bay
Op de laatste volledige dag van je gay-zeiltocht bezoeken we Opoa Bay. Ga aan wal om de rijke geschiedenis van het eiland te observeren, inclusief de archeologische vindplaats Taputapuatea Marae.
onbewoond eiland-2323629_1920
Dag 8: Vertrek
Vandaag keren we terug naar de jachthaven om afscheid te nemen van Tahiti. Zeg gedag tegen je Gay-bemanning en medepassagiers voordat je van boord gaat.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag