Panarea

Gay groepsreis: zeilen op de Eolische eilanden

8 dagenvan £1009.2592592593

Over deze reis

Ga mee op een gay zeilexpeditie en verken de Eolische eilanden rond Sicilië. Deze eilandengroep is beschermd door de UNECSO. Door mee te doen aan een zeiltocht zie je alle hoogtepunten in één keer. Het zou moeilijk zijn om deze route zelf uit te stippelen. Je zult plaatsen zien waar toeristen zich niet mogen wagen.

Vertrekdata

  • 17th July 2021 zaterdag
Doe een onderzoek

Bel onze reisexperts: 1-888-489-8383

Uitsplitsing van groepsreizen

Milazzo

Dagen 1-2: Milazzo

Onze Eolische zeiltocht begint en eindigt in Milazzo. U kunt rechtstreeks vliegen vanaf de luchthaven van Catania of een privétransfer krijgen vanaf de luchthaven van Palermo. Zaterdag 18 juni gaan we aan boord. Na een welkomstdrankje bezoeken we de stad Milazzo. Welkomstdiner 's avonds en drankjes. Overnachting op de boot.

Panarea

Dagen 3-7: Alicudi, Filicudi, Lipari, Vulcano en Panarea

We vertrokken op zondag de 19e. Om te beginnen hebben we een veiligheidsbriefing. Maak je geen zorgen als je nog niet eerder hebt gevaren. We laten je de kneepjes zien. Een professionele schipper en gastheer / kok zullen aan boord zijn.

De route kan enigszins veranderen, afhankelijk van de wind. Varend over de Tyrreense zee is het eerste eiland dat we aandoen Vulcano. Er zijn in totaal zeven Eolische eilanden. Bereid je voor op idyllische landschappen, kristalhelder water en zachte zandstranden. Er zijn Romeinse ruïnes om te verkennen, prachtige restaurants en schilderachtige dorpjes om rond te slenteren. Dit is een geweldige manier om de charmes van Italië te ontdekken.

Milazzo

Dag 8: Vertrek

We keren terug naar Milazzo waar je naar het vliegveld wordt gebracht voor je terugvlucht, ongetwijfeld met een zeer indrukwekkende kleurtint.

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag