Gay groepsreis: zeilen op Zakynthos, Kefalonia en Lefkas

Gay Group Trip:

Sailing Zakynthos, Cephalonia and Lefkas

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Vaar over de Ionische eilanden tijdens deze gay zeilende Griekenland groepsreis. Van Zakynthos tot Kefalonia tot Lefkas, je krijgt de kans om alle hoogtepunten van het prachtige Griekenland te ervaren.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: zeilen op Zakynthos, Kefalonia en Lefkas
Gay groepsreis: zeilen op Zakynthos, Kefalonia en Lefkas
Gay groepsreis: zeilen op Zakynthos, Kefalonia en Lefkas
Gay groepsreis: zeilen op Zakynthos, Kefalonia en Lefkas
Gay groepsreis: zeilen op Zakynthos, Kefalonia en Lefkas

Uitsplitsing van groepsreizen

zee-2418023_1920 (1)
Dag 1: Zakynthos
Ons Gay-zeilavontuur begint met instappen vanaf 5 uur in Zakynthos. Geniet aan boord van een welkomstdrankje voordat u gaat dineren in het historische centrum van Zakynthos.
kerk-1584005_1920 (1)
Dag 2: Nikolaos
De bestemming van vandaag is het kleine dorpje Nikolaos, gelegen op de 0e van Zakynthos. Pas op voor schildpadden terwijl we langs Wreck Beach varen. Hier gaan we voor anker voor de lunch, waarna we verder varen naar Nikalaos, onderweg langs de beroemde Blue Caves.
griekenland-2846886_1920
Dag 3: Ithaca
Vanuit Nikalaos reizen we verder naar Ithaca. Breng een nacht door onder de sterren terwijl we aanmeren in een van de vele baaien van het eiland.
schemering-345011_1920
Dag 4: Kalym0s
Kalym0s, onze volgende bestemming, is de thuisbasis van een lokale taverna waar we vanavond zullen dineren.
Cyprus-2547023_1920
Dag 5: Kefalonia
Nadat we door nog helderder water hebben gevaren, bereiken we het dorp Fikardo op het eiland Kefalonia. Geniet van de ontspannende sfeer terwijl u ontspant in een afgelegen baai aan de Ionische Zee.
zonsondergang-strand-zeegezicht-1990101_1920 (1)
Dag 6: Syvota
Vandaag reizen we naar Syvota, Lefkas. Geniet van een cocktail terwijl u geniet van de schilderachtige omgeving met pijnbomen, olijfbomen en cipressen.
lefkada-343803_1920 (1)
Dag 7: Lefkas
Onze laatste zeildag zal worden besteed aan het reizen door het Lefkas-kanaal naar de stad Lefkas. Vanavond vieren we het einde van je gay zeilavontuur met een diner in de stad.
griekenland-1817015_1920
Dag 8: Vertrek
Helaas is uw gay zeilavontuur ten einde. Geniet van het ontbijt aan boord voordat u van boord gaat.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag