Gay groepsreis: Tanzaniaanse safari

Gay Group Trip:

Tanzanian Safari

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Verwacht de ultieme gay safari-ervaring met deze groepsreis naar Tanzania, de thuisbasis van het beroemde Serengeti National Park. Verblijf in luxe accommodatie, ontmoet de lokale Maasai-bevolking en geniet van gamedrives met de mooiste lokale dieren in het wild.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Tanzaniaanse safari
Gay groepsreis: Tanzaniaanse safari
Gay groepsreis: Tanzaniaanse safari
Gay groepsreis: Tanzaniaanse safari
Gay groepsreis: Tanzaniaanse safari

Uitsplitsing van groepsreizen

kilimanjaro-720845_1920
Dag 1: aankomst
Bij aankomst op de luchthaven van Kilimanjaro wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de reisorganisatie en naar Lake Duluti Lodge gebracht, aan de rand van Arusha.
olifant-650631_1920
Dag 2: Tarangire National Park
Na het ontbijt in de lodge wordt u naar het Tarangire National Park gebracht, waar u een dag begint met safaritochten in privé 4 x 4 voertuigen. De onverharde wegen van het nationale park voeren je langs kuddes gnoes, gazellen, zebra's, buffels, leeuwen, giraffen, olifanten en zwarte neushoorns.
maasai-stam-83563_1920
Dag 3: Engaruka Maasai Village
Kijk uit naar het ontmoeten van een lokale Maasai-stam in het dorp Engaruka; Leer meer over de lokale cultuur en levenswijzen wanneer je een school, een lokaal huis en een pittoreske moestuin bezoekt. Na een dag genieten van lokale tradities keert u terug naar de Acacia Farm Lodge.
nijlpaard-2750329_1920
Dag 4: Ngorongoro-krater
Nadat je 's ochtends de lodge hebt verlaten, begeef je je naar wat wordt beschouwd als het achtste wereldwonder, de Ngorongoro-krater. Naast het observeren van de verbazingwekkende natuurlijke fenomenen, zul je in staat zijn om de duizenden dieren te zien die in dit ongelooflijke ecosysteem leven. 's Avonds geniet je van cocktails in het luxe Lake Masek Tented Camp waar je de komende 0 nachten verblijft.
safari-1845202_1920
Dag 5: Ngorongoro Conservation Area
Ga door met het verkennen van het Ngorongoro-gebied, met gamedrives in de ochtend en de middag. Verwacht nog meer dieren in het wild te spotten voordat je geniet van een ontspannende avond in het kamp en geniet van de open bar.
een-kudde-antilope-1232674_1920
Dag 6: Ngorongoro Conservation Area
Geniet nog een dag in het Ngorongoro Conservation Area, waar je nog meer wilde dieren kunt observeren. Met een beetje geluk zie je zelfs hoe de wildebeesten bevallen en hun migratie beginnen als een enorme roedel.
katoentop-tamarin-2545347_1920
Dag 7: Serengeti National Park
Nadat je je tentenkamp hebt verlaten, begeef je je naar het beroemde Serengeti National Park, het populairste park in Tanzania. Deze vlaktes staan ​​bekend om hun jaarlijkse migratie van 0 zebra's en 200,000 gazellen. Naast zoogdieren vind je in het gebied tal van exotische reptielen en vogels.
ballon-1373161_1920
Dag 8: Serengeti National Park
Wederom breng je de dag door in de prachtige Serengeti en kun je je verheugen op het zien van nog meer verschillende dieren in het wild. Je hebt ook de mogelijkheid om het landschap in vogelvlucht te bekijken met een optionele ballonvaart.
Tanzania-1684893_1920
Dag 9: Lake Duluti Lodge
Nadat je afscheid hebt genomen van de prachtige Serengeti, word je naar de plaatselijke landingsbaan gebracht om naar Arusha te reizen. Verheug u op wat rust en ontspanning in de Lake Duluti Lodge. 's Avonds kunt u het einde van uw gay groepsreis vieren met een afscheidsdiner.
weg-2042748_1920
Dag 10: Vertrek
Afhankelijk van het tijdstip van uw vlucht kunt u op uw laatste dag in Tanzania genieten van een lunch in een lokaal restaurant. Nadat u afscheid heeft genomen van het prachtige landschap, wordt u op tijd voor uw vlucht naar de luchthaven gebracht.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag