Gay groepsreis: yoga-retraite in Puglia

Gay Group Trip:

Yoga Retreat in Puglia

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ontspan en kom tot rust in het prachtige Puglia met deze gay yoga retreat in Italië. Breng de week door met mede-Gayreizigers in een boetiekhotel, met activiteiten zoals: yogasessies, uitstapjes naar het strand en rondleidingen door de stad.

Vertrekdata

19 mei 2024 zaterdag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: yoga-retraite in Puglia

Uitsplitsing van groepsreizen

Yoga retraite in Puglia Gay groepsreis
Dag 1: aankomst
Bij aankomst in Puglia gaat u naar het hotel, waar u wordt begroet en naar uw kamer wordt gebracht. Neem plaats en pak je spullen uit voordat je je bij de groep voegt voor een welkomstdrankje.
Yoga retraite in Puglia Gay groepsreis
Dagen 2 tot 7: Dagelijks programma
Elke dag begint met een yogasessie in de vroege ochtend, hetzij op het dak of buiten tussen de olijfgaarden; yogasessies zijn geschikt voor verschillende vaardigheidsniveaus. Na de sessie ga je naar het oude boerderijstalletjesrestaurant om te genieten van een hartontbijt.

U kunt de dag ter vrije besteding besteden, maar onze suggesties omvatten: fietsen / wandelen langs de kust, massagebehandelingen, kooklessen, een bezoek aan de plaatselijke olijfgaarden en rondleidingen naar de steden Salento.

De avonden zullen bestaan ​​uit een andere yogasessie, evenals een zonnegroet bij zonsondergang. Dan bent u vrij om ter plaatse of in het nabij gelegen stadje te dineren. Het hotel is uitgerust met een bar en sociale ruimte, waardoor je volop de gelegenheid hebt om kennis te maken met je mede-yogi's.

Meditatie en Tai chi-lessen zullen ook beschikbaar zijn.
Yoga retraite in Puglia Gay groepsreis
Dag 8: Vertrek
Vandaag markeert het einde van je gay yoga retreat in het prachtige Puglia. Neem afscheid van je gastheren, yogaleraar en mede-Gay-yogi's voordat je naar huis terugkeert.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag