All-Gay Luxury Tahiti Cruise aan boord van de Wind Spirit

9 dagenvan £2725

Over deze reis

Ga met 145 reizigers mee op een gay cruise rond de samenlevingseilanden van Tahiti. Frans-Polynesië is niet voor niets een van de beste bestemmingen op de bucketlist. Het biedt de blauwste wateren die je ooit zult zien en, sommigen zouden zeggen, de meest idyllische tropische eilanden die de mens kent.

Met minder jaarlijkse bezoekers dan Hawaii op een dag ontvangt, is Tahiti een ongerept paradijs. Door oud en nieuw te combineren, is onze gay trip naar Tahiti, Bora Bora, Moorea en meer de perfecte manier om de prachtige eilanden van Frans Polynesië te verkennen.

De Wind Spirit wordt volledig gerenoveerd voor 2021. Het beschikt over 10,000 vierkante meter open dekruimte. Aan boord heb je alle luxe die je maar kunt wensen, inclusief onlangs gerenoveerde Ocean View-passagiershutten, luxueus beddengoed, dineren op de kamer, een fitnessruimte, een buitenzwembad, een jacuzzi en een bemanning van 90 om je in de watten te leggen.

Vertrekdata

  • 24th maart 2022 donderdag
Doe een onderzoek

Bel onze reisexperts: 1-888-489-8383

Uitsplitsing van groepsreizen

Le Meridien Tahiti Frans Polynesië

Dag 1: Papeete, Tahiti

Het Gayhuwelijk is sinds 2013 gelegaliseerd in Frans-Polynesië. Zijn cultuur heeft lang invloed gehad op LGBT + -mensen.

Beginnend in Papeete, Tahiti, beginnen we aan onze cruise en begonnen we met onze verkenning van dit idyllische tropische landschap.

FP

Dag 2: Moorea

Het eiland Moorea is een prachtig gezicht van weelderige bosbouw die de vulkaanpieken en blauwe wateren bedekt.

Van de bruisende markt van Le Marche tot de overvloed aan heerlijke eetgelegenheden op Vai'ete Square, Moorea is een perfecte plek om te ontspannen en de wonderen van Frans-Polynesië te verkennen.

Frans-Polynesië · Gaygids

Dag 3 - 4: Raiatea

Omringd door de groeiende gewassen van watermeloen, vanillebonen en kopra, zullen we genieten van het rustgevende water van het pittoreske eiland Raiatea.

De wateren zijn zo puur - hier worden enkele van de beste zwarte parels in de Stille Oceaan geproduceerd! Het is een perfecte plek om te zwemmen en snorkelen.

The Brando Frans-Polynesië

Dag 5: Tahaa

We gaan verder naar het privé-eiland Tahaa, waar we zullen luieren tussen de palmbomen op de witte zandstranden.

Je hebt de kans om te snorkelen, zwemmen of watersporten te beoefenen in de wateren van Tahaa. Of misschien zijn de vanilleplantages of heilige eilandgezichten iets voor u! Met drankjes en een barbecuelunch waar je van kunt genieten wanneer je maar wilt, is er volop gelegenheid om van Tahaa te genieten zoals je wilt.

InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa Frans-Polynesië

Dag 6 - 7: Bora Bora

Het eiland Bora Bora is een internationale hotspot voor luxe. Tijdens een bezoek verkennen we de kleine eilandjes rondom Bora Bora, genietend van de prachtige lagunes en stranden die het eiland te bieden heeft.

'S Avonds heb je een heerlijk diner en heb je kans om een ​​vuurdansershow bij te wonen! Biedt spanning en ontspanning tijdens onze tijd in Bora Bora.

Dag 8: Huahine

Op onze laatste volledige dag bezoeken we het eiland Huahine. Huahine is grotendeels onveranderd door de moderne wereld en is een kijkje in het oude Polynesië. Het rustigere eiland verwelkomt bezoekers vriendelijk en is de perfecte plek om je laatste dag in Frans Polynesië door te brengen, terwijl je nog een laatste keer geniet van de dramatische baaien, blauwe lagunes en witte zandstranden.

All-Gay Luxury Tahiti Cruise aan boord van de Wind Spirit

Dag 9: Papeete

Op onze laatste dag nemen we afscheid van u als we terugkeren naar Papeete om u 's avonds terug te halen.

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag