Gay groepsreis: 12-daagse Machu Picchu Inca-avontuur

12 dagenvan £1722.5

Over deze reis

Ervaar de overblijfselen van de Inca-beschaving of de glorieuze bezienswaardigheden van Machu Picchu tijdens deze groepsreis naar Gay-Peru. Neem een ​​trein door de Andes, verken een woestijnoase en bekijk de pinguïns die afkomstig zijn uit de Ballestas-eilanden.

Vertrekdata

  • 3 mei mei 2023 woensdag
  • 16th mei 2023 dinsdag
  • 1st juli 2023 zaterdag
Doe een onderzoek

Bel onze reisexperts: 1-888-489-8383

Uitsplitsing van groepsreizen

Dag 1: Lima

Vandaag kom je aan op de grootste luchthaven van Peru, in Lima. Na een ontmoeting in Miraflores, verkennen we de hoogtepunten van Lima, waaronder de rijke geschiedenis, culinaire scene en prachtige kust. Later maak je ook kennis met het lokale nachtleven.

Dag 2 en 3: Heilige Vallei

Nadat je de bezienswaardigheden van Lima hebt gezien, vlieg je naar het nabijgelegen Cusco, voordat je je verder waagt in de Heilige Vallei. De komende twee nachten worden doorgebracht in een stad die voorheen bekend stond als het koninklijk landgoed van een Inca-keizer. Ondergedompeld in geschiedenis en natuurlijke schoonheid, krijg je de kans om nog verder in de rijke Inca-geschiedenis te duiken.

Dag 4: Machu Picchu naar Aguas Calientes

Kijk uit naar een schilderachtige reis naar Aguas Calientes. Vertrekkend vanuit Ollantaytambo reis je per trein door de Andes. Onderweg passeer je de Urubamba-rivier, evenals de warmstromende bronnen bij Aguas Calientes, waar we uiteindelijk zullen stoppen voor de nacht. Tijdens je reis zal er een pitstop zijn in Machu Picchu zelf, waar een Peruaanse gids klaar staat om je te begroeten. Breng de dag door met genieten van de wonderen van Machu Picchu, voordat u uitrust tussen de ruïnes van de schilderachtige Aguas Calientes.

Dagen 5, 6 en 7: Cusco

Dag 5 brengt een glorieus uitzicht op de zonsopgang over Machu Picchu met zich mee. Nadat je hebt gedrenkt in het zonneschijn, wandel je Wayna Picchu op, voordat je weer op de trein springt om terug te keren naar Cusco. Verheug u op het ophangen van uw hoed in Cusco voor de komende drie nachten, waar u de gelegenheid krijgt om de oude sites van het gebied te bezoeken. We zullen ook het Gay-nachtlicht helemaal in de Andes verkennen.

Dagen 8, 9 en 10: Paracas

Vandaag reis je naar de met pelikanen gevulde badplaats Paracas. Na een snelle vlucht van 90 minuten, transfer naar Lima en een rit over de Pan-American Highway, bevind je je tussen de gouden zandduinen van Paracas. Deze regio staat bekend om zijn palmbomenoases, enorme pinguïnpopulatie en wijnmakerijen.

Dagen 11 en 12: Lima

We zullen weer als groep naar Lima reizen voor een laatste avond. Vanuit Miraflores heb je de kans om wat te winkelen en te genieten van een laatste feestmaaltijd voordat je zo lang tegen Peru zegt.

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag