Gay groepsreis: Portugal en Marokko Explorer

11 dagenvan £2880

Over deze reis

Ga mee op een gay groepsreis en ontdek Portugal en Marokko. Ons avontuur begint in Portugal, waar je de stad Porto ontdekt. Deze stad heeft eigenlijk de haven uitgevonden, dus drinkers zullen het hier goed doen! Het staat vol met kleurrijke charmante gebouwen. Vanuit Porto gaan we naar Lissabon, een stad die enorm in opkomst is. Het is hard op weg een van de meest populaire bestemmingen in Europa te worden. Terwijl toeristen de stad binnenstromen en beroemdheden tweede huizen kopen, gaat Lissabon veranderen. Voorlopig heeft het nog steeds een authentieke en ietwat gammele charme - nu is het tijd om het te zien! In Lissabon kun je voor veel minder van het goede leven genieten.

Uitsplitsing van groepsreizen

Porto

Dagen 1, 2 en 3: Porto en Douro-vallei

We ontmoeten elkaar om 4 uur in ons hotel in de buurt van de Douro-vallei en verkennen de kleurrijke stad Porto. Het is inderdaad de geboorteplaats van de haven en het culinaire hart van Portugal. Een lokale gids neemt ons mee op een eet- en drinktour en laat ons kennismaken met de mooiste haven en Francesinhas van de stad.

We maken een treinreis en verkennen de prachtige landschappen van de regio. Ontdek de wijngaarden, verken de omgeving te voet of met de fiets en drink de mooiste haven van de stad op het centrale plein.

LGBT-dagtrip naar Sintra en Cascais vanuit Lissabon

DAGEN 4, 5 EN 6: LISSABON

Het is een treinrit van drie uur van Porto naar Lissabon. Geniet onderweg van het adembenemende landschap. Lissabon, gelegen langs de rivier de Taag, is vol charme en karakter. Het is de volgende "it" -bestemming in Europa.

Sintra ligt op slechts dertig minuten van Lissabon en is een must-see als je in de stad bent. We bezoeken de kastelen op een heuveltop, verkennen de geplaveide straten en proberen een van de beroemde en verplichte custardtaartjes. Natuurlijk brengen we ook een avond door in een fadoclub en ontdekken we de beroemde melancholische klanken van Portugal.

Ga naar Marrakesh

DAGEN 7, 8 EN 9: MARRAKECH

Het is maar een korte vlucht van Portugal naar Marrakech en je wordt naar een andere wereld vervoerd. Marrakesh is vol energie en charme. Je ziet slangenbezweerders op de marktplaatsen, ezels die karren door de straten trekken en je hoort de muezzin de gelovigen meerdere keren per dag tot gebed roepen. Tussen de souks vind je prachtige paleizen en tuinen. Vergeet niet de sterke groene thee te proberen.

MARRAKECH

DAG 11: MARRAKECH

Vandaag wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht. We kunnen uw reis natuurlijk verlengen zodat u meer van dit fascinerende land kunt ontdekken.

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag