Gay groepsreis: Toscane Explorer

Gay Group Trip:

Tuscany Explorer

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Ontdek Italië met een groep van 30 Gayreizigers. Verblijf in een 600 jaar oud kasteel in Toscane, gelegen op een heuvel met uitzicht op wijngaarden en een historisch dorp. Ga zonnebaden bij het privézwembad, verken het kasteel en maak dagtochten naar Siena, Florence en Pisa.

Je brengt je eerste nacht in Rome door met het verkennen van de Gaybuurt - je kunt je reis naar Rome verlengen om meer van de Eeuwige Stad te ontdekken. De volgende ochtend is het twee uur met de trein van Rome naar Toscane. Accommodatie-opties in het kasteel zijn onder meer huisjes aan het zwembad en uitgebreide suites met privédaken. Je hebt de hele reis twee reisleiders om je door Rome en Toscane te leiden.

Vertrekdata

15 juni 2024 vrijdag

7 september 2024 vrijdag

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay groepsreis: Toscane Explorer

Uitsplitsing van groepsreizen

Rome ruïnes
Dag 1: Rome
Je landt in een van de mooiste en meest historische steden ter wereld. Er is de mogelijkheid om iets eerder aan te komen, waardoor je Rome goed kunt verkennen – dit raden we zeker aan.

Op de eerste dag ontmoeten we elkaar om 4 uur. Je maakt eerst kennis met je medereizigers en de twee gidsen. Je krijgt de kans om de wijnen in Rome te proberen terwijl je meer te weten komt over de avonturen die we voor je hebben gepland. Laat het ons weten als u een verlenging voor u wilt regelen in Rome.
Toscaans kasteel
Dag 2 & 3: Toscaans kasteel
Op dag twee krijgt u een ontbijt waarmee u klaar bent voor de dag. Kort daarna nemen we de trein naar het hart van Toscane. We beginnen met een rondleiding door het kasteel, waar u het werkelijk spectaculaire terrein kunt verkennen.

Daarna gaan we het dorp van 2000 inwoners verkennen. Er is ook de mogelijkheid om de nabijgelegen wijnmakerijen en steden te verkennen. Terug in het kasteel is het tijd om jezelf echt onder te dompelen in de Toscaanse cultuur door een Chianti te pakken en te genieten van je eerste nacht in een Toscaans kasteel.
Pisa
Dag 4: Pisa en Toscane
Vandaag brengen we een bezoek aan Pisa waar het een must is om een ​​selfie te maken bij de scheve toren. Een lokale gids zal ons rondleiden in Pisa en we zullen een diepe duik nemen in de 3000-jarige geschiedenis.

De scheve toren maakt Pisa beroemd, maar er is een rijke geschiedenis die klaar is om ontdekt te worden. Het is een geweldige kunststad, vol charmante steegjes, pleintjes en markten. nadat we de charme van Pisa hebben ervaren, gaan we naar Lucca, een prachtige middeleeuwse stad. De uitgesproken Italiaanse architectuur in Toscane is een must see!
Siena Italië
Dag 5: Siena
Op dag vijf verkennen we Siena, dat op 30 minuten rijden ligt. De stad is beroemd om de meedogenloze Palio-paardenrace, die al sinds de 11e eeuw plaatsvindt.

Siena was een rijke en onafhankelijke stadstaat, totdat het werd verslagen en in armoede verviel. Gelukkig zijn de originele middeleeuwse gebouwen blijven staan, waar je tijdens het dineren omringd door wordt. Het is een bestemming die je gezien moet hebben en die je een magische glimp van het oude Italië geeft.
Toscane
Dag 6: Toscaans kasteel
Je hebt de mogelijkheid om de dag ontspannen door te brengen bij het zwembad van het kasteel, genietend van de zon. Of voel je vrij om met ons mee te gaan terwijl we de lokale omliggende dorpen verkennen. Hier gaan we dieper in op de Toscaanse keuken en kan de Fettunta (Toscaans brood) je eetlust opwekken.
Florence
Dag 6: Florence
Op slechts 80 minuten van het Toscaanse kasteel ligt de magische stad Florence. Beroemd om zijn prachtige renaissancekunst en -architectuur, het is echt een monument voor de Italiaanse cultuur.

Florence is de geboorteplaats van Gelato en de moderne Italiaanse taal zelf. De lokale gids neemt ons mee op een tour door deze beroemde stad. Hier ontdek je enkele van de geweldige kunstwerken en geniet je van de bezienswaardigheden.

In de avond zullen we dineren en vervolgens het nachtleven in Florence verkennen. We gaan dan terug naar het kasteel voor onze laatste nacht in Toscane.
Dag 7:
Het is tijd om de Romeinse weg te nemen en afscheid te nemen van ons 14e-eeuwse kasteel. We kunnen een verlenging voor je regelen als je Venetië, Milaan of de Amalfikust wilt bezoeken.
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel