Gay groepsreis: Caribbean Explorer

8 dagenvan £2900

Over deze reis

Ga mee op een gay zeiltocht en breng acht dagen door met het verkennen van het Caribisch gebied. We beginnen in Sint Maarten en gaan verder naar St. Barts, St Kitts, Anguilla en verder. We zeilen in stijl op een zeilboot van 156 voet. Je wordt vergezeld door twee reisleiders en een bemanning van tien inclusief chef-koks, de kapitein en vierentwintig medereizigers. Ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes zijn allemaal inbegrepen.

Dit is de optimale manier om de Caraïben te ontdekken. Je brengt een week door met eilandhoppen rond enkele van de mooiste bestemmingen van de Caraïben, waaronder eilanden, stranden, kleine steden en havens. Dit wordt een Gayreis.

Uitsplitsing van groepsreizen

Dag 1: Sint Maarten

Ons Caribische zeilavontuur begint in de Nederlandse buitenpost Sint Maarten. We komen samen voor een nabespreking van de avonturen die om 4 uur komen. U kunt ervoor kiezen om een ​​paar dagen extra op het eiland door te brengen voordat de reis formeel begint.

Dag 2: zeilen

Vandaag gaan we Simpson Bay verkennen en misschien zelfs wat lokale rum proberen. We stappen dan aan boord van het 156 voet lange schip en beginnen aan onze verkenning van het Caribisch gebied. Dit is echt de beste manier om de Caribische eilanden te verkennen.

Dagen 3-7: St Barts, St Kitts & Nevis, Anguilla, Tintamarre

We hebben zeven dagen om veel van de mooiste havens, grotten en stranden in het Caribisch gebied te verkennen. De exacte route kan veranderen in overeenstemming met de omstandigheden op zee, en dit is ter beoordeling van de kapitein. Hoe dan ook, we hebben het schip een week voor ons alleen.

Geniet van de zon, zwem in het turquoise water en kom tot rust aan dek. Naast een zwemshort kun je ook een paar leuke outfitjes meenemen als je aan land wilt dineren. Op het schip hebben we het grote sociale dek en de overdekte eetruimte op het bovendek. Het benedendek is waar je de hutten vindt - elk heeft een patrijspoort en een privécabine.

Dag 8: Vertrek

Op de laatste dag zeilen we terug naar Sint Maarten en nemen we afscheid. Je wordt naar de luchthaven gebracht voor je terugvlucht.

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag