Gay groepsreis: ervaar Costa Rica

11 dagenvan £2316.6666666667

Over deze reis

Maak je klaar om het verbluffende gay Costa Rica te ervaren met deze groepsreis. Tijdens deze gay groepsreis zul je veel strand- en barhoppen beleven, maar ook genieten van de natuurlijke schoonheid van het land. Verwacht regenwouden, vulkanen en nog meer cultuur te zien vanaf een van de meest iconische locaties van Midden-Amerika.

Vertrekdata

  • 1st februari 2023 woensdag
  • 11th februari 2023 zaterdag
Doe een onderzoek

Bel onze reisexperts: 1-888-489-8383

Uitsplitsing van groepsreizen

Dag 1: San Jose

Je begint je Gaygroepreis in de hoofdstad van het land, je hebt de hele middag om de bruisende stad te verkennen. 'S Avonds kunt u zich verheugen op een buffet dat rijk is aan Costa Ricaanse delicatessen en lokale gerechten. Nadat je voldoende vol bent, heb je de kans om wat Latino-dansen en het nachtleven te ervaren.

Dagen 2, 3 en 4: Arenal-meer en vulkaan

Nadat je de opwinding van San Jose hebt ervaren, word je meegenomen om nog meer van Costa Rica te ontdekken. Vervolgens gaan we noordwaarts naar Arenal, met een actieve vulkaan, zip-lijnen en een prachtig landschap. Als je uitkijkt over de rand van de Poas-vulkaan in de krater, zie je een actieve vulkaan van dichtbij. Je zult ook een warmwaterbron-waterval bezoeken, verborgen in de diepten van de jungle.

Dagen 5, 6 en 7: privévilla (Guanacaste of Las Aguas)

Als u eenmaal uitgeput bent met sightseeing, kunt u zich verheugen op een ontspannen rust in een privévilla. Uitgerust met een eigen buitenjacuzzi, is de privévilla genesteld in de jungle, waardoor het de perfecte plek is om je hoofd te laten rusten. Als je je onrustig voelt, kun je overdag nog steeds op je gemak de jungle verkennen, op zoek naar watervallen en stranden.

Dagen 8, 9 en 10: Manuel Antonio

Gedurende deze dagen heb je de gelegenheid om Manuel Antonio te verkennen, een plek die bekend staat om zijn flora en fauna. Van apen tot reptielen tot vogels tot luiaards, verwacht het allemaal te zien in Manuel Antonio. Sommige reizigers willen misschien het wereldberoemde Gaystrand bezoeken, dat wordt bezocht door mensen van over de hele wereld. Er is ook een nationaal park met de inheemse flora en fauna van de regio. Je wordt begeleid door een gids, die je meeneemt door het park, waarna we het lokale sociale leven gaan verkennen.

Dagen 11 en 12: San Jose

Om je Costa Ricaanse avontuur af te sluiten, keren we terug naar de hoofdstad. Kijk ernaar uit om het einde van uw reis te vieren met een drankje aan het zwembad, voordat u afscheid neemt van het prachtige land.

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag