Gay groepsreis: Grieks eilandhoppen (11 dagen)

11 dagenvan £2633.3333333333

Over deze reis

Deze Gaygroepreis is niet gebaseerd op een strikt reisschema, dus je hebt voldoende tijd om te ontspannen en Griekenland te verkennen met een groep gelijkgestemde jongens. Tijdens deze reis ontdek je de voordelen van eilandhoppen - inclusief uitstapjes naar Milos, Mykonos, Santorini - en Athene, op het vasteland.

Vertrekdata

  • 2nd juni 2023 vrijdag
  • 9th September 2023 zaterdag
  • 12th September 2023 dinsdag
  • 15th September 2023 vrijdag
Doe een onderzoek

Bel onze reisexperts: 1-888-489-8383

Uitsplitsing van groepsreizen

Dagen 1 en 2: Athene

De bestemmingen van de reis zullen niet veranderen, maar de Griekse veerboottijden kunnen de volgorde van de reisroute veranderen.

U wordt op de luchthaven verwelkomd door een van onze vertegenwoordigers en naar het hotel gebracht. Het is dan tijd om bezoek de Akropolis, een stralende citadel op een heuvel met het Parthenon, werkelijk een van de grootste gebouwen ter wereld. U kunt ook een bezoek brengen aan het Archeologisch Museum met enkele van de wonderen van het oude Griekenland. Dan is het tijd om het moderne Griekenland te verkennen, inclusief het nachtleven. 

Dagen 3 tot 5: Milos

Tijd om te gaan eilandhoppen. We beginnen op Milos, een van de minder bekende maar onweerstaanbare eilanden. Omgeven door prachtige stranden, oude ruïnes en vriendelijke lokale bevolking, is dit een onontdekte hoek van het paradijs.

Onze favoriete Griekse mama is een local die ons alles over haar eiland zal vertellen. We nemen je ook mee voor een rondleiding over het eiland in een ATV-voertuig. Dan ga je ongetwijfeld zonnen op het strand.

Dagen 6 en 7: Santorini

Je komt aan op de luchthaven van Thira en wordt naar je accommodatie gebracht met uitzicht op Santorini en de Egeïsche Zee. Als een van de beroemdste eilanden ter wereld is het een plaats van grote verfijning en natuurlijke schoonheid; je gaat verliefd worden op de stranden, zonsondergangen, warmwaterbronnen en wijnmakerijen.

Er is geen betere plek om te ontspannen, te drinken en van het leven te genieten dan Santorini.  

Dagen 8, 9 en 10: Mykonos

Mykonos staat natuurlijk bekend om zijn levendige Gayscene en bruisend nachtleven. Van Gayhotels zoals het Elysium tot bars zoals Jackie O's en niet te vergeten het Gaystrand, je hebt zoveel te doen en te zien. 

Dit is een geweldige feestbestemming op een rustig eiland omringd door ruïnes uit de antieke wereld. Wat is er niet leuk aan?

Dagen 11 en 12: Athene

Om je reis af te sluiten keren we terug naar Athene. Je hebt de kans om te winkelen, musea, het nachtleven en de keuken te verkennen. Het is dan tijd om afscheid te nemen, Griekenland. 

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag