Gay Groepsreis: Sri Lanka en Malediven

Gay Group Trip:

Sri Lanka And Maldives

OutOfOffice-logo

Over deze reis

Sri Lanka is een fascinerend land. Stel je het voor als een traanvormig eiland voor de kust van India. Het is een diep spirituele plek. We volgen de Ceylon Tea Trail de mistige bergen in en bezoeken plattelandsgemeenschappen waarvan de tradities eeuwenlang onveranderd zijn gebleven. We zullen zelfs 's werelds oudste door mensen geplante boom zien - er wordt gezegd dat het de boom is waar de Boeddha de verlichting bereikte. Een hoogtepunt van de reis is het olifantenreservaat. Hier vind je babyolifanten die genieten van het goede leven: ze brengen hun tijd door met eten en baden in de rivier.

Als je eenmaal het rijke culturele erfgoed van Sri Lanka hebt ontdekt, kun je deelnemen aan een optionele reis naar de Malediven. De archipel van eilanden die deel uitmaken van de Malediven heeft het blauwste water en het zachtste zand ter wereld. Het is een luxe topbestemming en de perfecte plek om totale ontspanning te ervaren.

Vertrekdata

Bel onze reisexperts:

+ 44 2071571570
Gay Groepsreis: Sri Lanka en Malediven

Uitsplitsing van groepsreizen

dambulla-2516142-1.jpg
Dag 1: Welkom in Sri Lanka
Onze vertegenwoordiger zal u ontmoeten op Bandaranaike International Airport en u naar ons hotel in Negombo brengen. We hebben 's avonds een welkomstdiner en bespreken de avonturen die we hebben gepland.
Sri Lanka-2784553-1920-1.jpg
Dag 2: Olifantenweeshuis Pinnawala
Pinnawala Elephant Orphanage is een landgoed van 25 hectare. We zullen zien hoe verlaten babyolifanten worden verzorgd
anuradhapura-1363496-1.jpg
Dag 3: Anuradhapura per fiets (optioneel)
rondwandelen en genieten van het leven. Ze brengen hun tijd door met eten en spelen. Op weg naar Anuradhapura bezoeken we een kokosnootplantage. De meeste Sri Lankanen werken in de kokosnoothandel.
olifant-4037433-1280-2.jpg
Dag 4: Hiriwadunna-dorp / Minneriya
Anuradhapura was de eerste hoofdstad van Sri Lanka. Het is een oude stad die de zetel was van 113 koningen gedurende een tijdspanne van 1300 jaar. De heilige vijgenboom van Sri Maha Bodhi zou de plaats zijn waar de Boeddha verlichting bereikte. Geplant in 288 voor Christus
indian-sari-3213357-1280-2.jpg
Dag 5: Sigiriya
het is de oudst bekende boom die door een mens is geplant. "Ohm" inderdaad.
landschap-177004-1280-2.jpg
Dag 6: Botanische tuinen van Peradeniya
Vandaag bezoeken we plattelandsgemeenschappen en lunchen we traditioneel bij een boerenfamilie. We bezoeken het schilderachtige dorpje Hiriwadunna. Het wordt overschaduwd door struikgewas en rode aarde. Libellen gaan hun gang in de bomen. Het rotsfort van Sigiriya is de voorzitter van het indigoreservoir. Onze dag loopt ten einde in het 8800 hectare grote olifantenreservaat van Minneriya.
98 hectare-5-1.jpg
Dag 7: En ontspannen
Vandaag maken we een reis naar het verre verleden. We bezoeken de 5e-eeuwse rotscitadel van koning Kasyapa en ook Sigiriya
Sri Lanka-897819-1920-1.jpg
Dag 8: Wildwaterraften (optioneel)
een UNESCO-werelderfgoedlocatie. De beroemde Leeuwenpoten leiden naar de koninklijke tuinen versierd met fresco's. Het staat bekend als de "Stad van de Goden". Vanavond verblijven we in het stadje Kandy aan het meer. Hier vind je een bewaarde tand van de Boeddha. Verken 's avonds de markten en woon een traditioneel optreden bij.
sri-lanka-theeplantage-1.jpg
Dag 9: Stadstour door Galle
Verken de weelderige botanische tuinen van Peradeniya en rijd vervolgens door de theelanden en mistige bergen. Hier zullen we een paar nachten doorbrengen op de Ceylon Tea Trail-plantages. We logeren in een koloniaal plantagehuis.
beelden-2314216-1920-1.jpg
Dag 10: Colombia
Vandaag ben je vrij om de mistige bergen van Ceylon in je eigen tempo te verkennen. Geniet van enkele spabehandelingen
Bel onze reisexperts
+ 44 2071571570
Verdere informatie

U vaart in stijl op de Lord of the Glens, een prachtig Schots cruiseschip. Het is een elegant zeevarend jacht dat door het Caledonisch Kanaal kan varen maar ook over de Atlantische Oceaan kan varen. Dit wordt een all LGBT-reis van niet meer dan 54 gasten. Verwacht elke ochtend een Schots ontbijt en 's avonds entertainment.

Wat nu?

Om aan de slag te gaan, dient u een aanvraag in en een van onze deskundige teams neemt binnen de komende 24 uur contact met u op om uw vereisten te bespreken. Alle prijzen op onze website zijn exclusief vluchten, maar die kunnen we natuurlijk wel voor je regelen.

Wat zeggen onze klanten
 • Anthony S.

  Getuigenis Stars

  Stellaire service. Stellaire producten. Geweldige mensen en het wordt zoveel beter als je de telefoon oppakt en belt.

 • John

  Getuigenis Stars

  Super klantgerichte service. Vanaf het eerste contact heb ik warme, efficiënte, vriendelijke en flexibele service gehad.

 • Tiberiu

  Getuigenis Stars

  Ik heb vertrouwen in geven Out Of Office een 5-sterren beoordeling! Ze zijn zonder twijfel een van de leiders in deze ruimte.

Maak een Aanvraag

Boek een Travel Gay Goedgekeurd hotel