Gay groepsreis: Thailand en Cambodja (13 dagen)

13 dagenvan £2650

Over deze reis

Dit 15-daagse avontuur begint en eindigt in het prachtige Bangkok, waar veel van de beste winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden van Azië te vinden zijn. We hebben deze reis ontworpen om je Thaise ervaring te maximaliseren - je bezoekt vier locaties waar je waarschijnlijk verliefd op zult worden. Deze uitgebreide reis zal je ook de voormalige hoofdstad van Thailand, Ayutthaya, laten zien, waar het lijkt alsof je een stap terug in de tijd doet.

Vertrekdata

  • 1st juli 2023 zaterdag
  • 15th July 2023 zaterdag
Doe een onderzoek

Bel onze reisexperts: 1-888-489-8383

Uitsplitsing van groepsreizen

Dagen 1 en 2: Bangkok

U wordt op de luchthaven ontvangen door een van onze vertegenwoordigers en naar uw hotel gebracht. Nadat je je hebt geïnstalleerd en je mede-Gayreizigers hebt ontmoet, hebben we een korte rondleiding geregeld.

Op de tweede dag begint het echte avontuur. We hebben een actievolle dag voor de boeg met reizen met tuk-tuks, boten en treinen. We bezoeken Wat Pho, Wat Arun en meer. 'S Avonds bezoek je de beroemde avondmarkt van Silom en verken je de levendige Gayscene.

Dagen 3, 4 en 5: Railay

Op de derde dag maak je een vlucht van een uur en een korte boottocht naar de witte zandstranden van Railay. Je zult genieten van fantastisch eten, verborgen lagunes en volop mogelijkheden voor zonaanbidding.

De gouden stranden en het prachtige blauwe water hebben de Golf van Thailand beroemd gemaakt. Dit is een erg populaire reisbestemming, dus je kunt mensen van over de hele wereld ontmoeten.

Dagen 6, 7 en 8: Phuket

Van de zesde tot de achtste dag reis je door Phuket.

In de stad Phuket heb je de levendige Gayscene om te ontdekken. Je hebt ook de kans om wilde apen te voeren, eilandhoppen en rond te dwalen op het zonovergoten Gaystrand. Phuket is een bestemming die je gezien moet hebben en voor elk wat wils heeft. U kunt een kookles volgen, winkelen, naar cabaret gaan of genieten van een spabehandeling.

Omdat dit Thailand is, kun je 's avonds uit je dak gaan en overdag tot rust komen.

Dag 9: Bangkok

Vandaag vliegen we een uur terug naar het mooie Bangkok. Neem vandaag de tijd om wat lichte winkels te kopen of ga erop uit en verken het bruisende nachtleven.

Dag 10: Ayutthaya

Op de tiende dag ga je richting de voormalige hoofdstad van Thailand, Ayutthaya, en word je teruggevoerd naar de 14e eeuw. Omringd door ruïnes krijg je een goed beeld van de turbulente geschiedenis van Siam.

Onze gids zal zeker uw interesse wekken en al uw vragen beantwoorden.

Ayutthaya

Dag 11: Petchaburi

We maken een uitstapje naar het toevluchtsoord van het Wildlife Friends of Thailand Project. Hier voer en was je olifanten, en kom je exotische apen, beren, jakhalzen, loomheid en gibbons tegen.

Oh, en laten we de vliegende eekhoorns niet vergeten. Ja, ze bestaan ​​echt en als je geluk hebt, zie je er misschien een!

Dagen 12, 13 en 14: Siem Reap, Cambodja

Zeg vaarwel tegen enkele van je medereizigers, want de 12-daagse ontdekkingsreizigers vertrekken vandaag. Vanaf hier nemen we een korte vlucht naar Siem Reap in Cambodja, de thuisbasis van iconische Angkor-tempels. Een lokale gids zal ons rondleiden in de verloren stad Angkor, voordat we vanavond terugkeren naar Bangkok.

*Reizigers van juli 2019 vertrekken op dag 15 vanuit Siem Reap*

Dag 15: Bangkok

Vandaag markeert het einde van ons 15-daagse Thailand-avontuur. Breng de rest van uw dag door met winkelen of verken verder voordat u terugkeert naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis.

Bel onze reisexperts 1-888-489-8383

Maak een Aanvraag