Palawan Gaybars en cafés

Palawan Gaybars en cafés

Palawan heeft niet echt een Gayscene, maar er zijn verschillende Gay-populaire bars, Gaycafés en restaurants in Puerto Princesa en El Nido.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

De populaire TIKI Restobar biedt lekker eten, redelijk geprijsde drankjes, regelmatig livemuziek en leuke feestavonden in Palawan.

TIKI is vooral druk op vrijdag- en zaterdagavond en trekt een groot aantal lokale Gaymannen aan die gemakkelijk te herkennen zijn.

Eigenschappen

bar, muziek, live muziek, restaurant

Bijgewerkt: 06-nov-2020

Rizal Ave, Junction One Puerto, Puerto Princesa, Palawan


3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Deli Nido is mede-eigendom van een lesbisch stel uit Zuid-Afrika en Amerika en serveert koffie van goede kwaliteit, een selectie van gerechten, waaronder een vegetarisch menu dat moeilijk te vinden is in Azië.

Gelegen in het centrum van de stad El Nido - gemakkelijk te vinden. Gayseksuele klanten zijn van harte welkom door hun vriendelijke Filippijnse personeel.

Eigenschappen

bar, café, restaurant

Bijgewerkt: 06-nov-2020

Taiyo Village, El Nido

weekdag: 06:00 - 22:00
weekend: 06:00 - 22:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Een van de beste en beroemdste restaurants in Puerto Princesa. KaLui, eigendom van Gay's, biedt een authentieke ervaring vanaf het moment dat je aankomt.

Trek je schoenen uit en loop op blote voeten naar je tafel. Alles op het menu is afkomstig van de zee of geteeld in het veld. Verse vis, sashimi, tempura, schaaldiersoep, sinigang, gebakken mossel en meer.

-Dankzij Adam Preston @ Rainbow Scuba voor de foto
Eigenschappen

restaurant

Bijgewerkt: 06-nov-2020

369 Rizal Ave, Puerto Princesa, Palawan

weekdag: 11:00 - 14:00; 16:00 - 22:30 uur
weekend: 11:00 - 14:00; 18:00 - 22:30 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 57 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.