Palm Springs Gay-dansclubs

Palm Springs Gay-dansclubs

Bekijk onze lijst met de beste Gayclubs in Palm Springs. Er zijn twee Gayclubs in de stad om precies te zijn.

Hunters Nightclub is een levendige videobar en Gayclub in Palm Springs. Het is al meer dan twintig jaar actief en wordt beschouwd als de belangrijkste Gayclub in de stad.

Iedereen is hier welkom, maar Hunters trekt over het algemeen massa's Gayseksuele mannen om te genieten van dj's, happy hour en thema-avonden.

Af en toe organiseert Hunters Nightclub barbecue-evenementen in de buitenlucht, evenals trivia-avonden en bingo.

Profiteer van de speciale drankjes van de club (happy hours duren de hele nacht!), Meng je onder de lokale bevolking en bekijk het warme barpersoneel.

Kenmerken

bar, muziek, dans, karaoke, live muziek, slepen

Bijgewerkt: 08-okt-2021

302 E Arenas Rd, Palm Springs

Weekdag: 10:00-02:00
Weekend: 10:00-02:00

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Bart Lounge is een Gayvriendelijke bar en dansclub in het Canyon Plaza Shopping Center, in de buurt van Palm Springs en Cathedral City.

Ze omschrijven zichzelf als de evolutie van Micheal Murphy's liefde voor kunst, muziek en af ​​en toe een alcoholische drank.

Bart is een moderne, hippe, coole bar en kunstgalerie die de jeugd van Coachella Valley bedient met livemuziek, entertainment, games en kunsttentoonstellingen.

Kenmerken

muziek, drankjes deals

Bijgewerkt: 19 mei 2021

67555 E Palm Canyon Dr #124, Cathedral City

Weekdag: 19:00 - 02:00
Weekend: 19:00 - 02:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.