Pattaya Gay Massage Spas

Pattaya Gay Massage Spas

Zin in een ontspannende massage in de handen van een bekwame mannelijke masseur? Bekijk onze lijst met Gaymassagespa's in Pattaya.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Zeer goede, professionele massage door goed opgeleid mannelijk personeel. Relax @ Me biedt voetmassage, Thaise massage (olie of crème) tegen redelijke prijzen.

De schone, goed uitgeruste kamers hebben gordijnverdelers en ontspannende muziek op de achtergrond. Gelegen net buiten de achterdeur van het IT-centrum van Tukcom. Relax heeft een andere vestiging in de buurt van Bordeaux Restaurant.

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 16-sep-2020

20/171 Moo 10, Soi Day Night, Pattaya

weekdag: 08:00 - 03:00
weekend: 08:00 - 03:00 uur

2.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 70 stemmen Stemmen

Massageservice voor mannen, gelegen in de COPA gay hotel. COPA Body Club biedt verwenbehandelingen aan goed opgeleide mannelijke masseurs in op maat gemaakte kamers of in de privacy van uw hotelkamer.

Bel of bezoek de website om een ​​afspraak te maken.

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 16-aug-2019

325/106-109 Pattayaland Soi 3, Pattaya

weekdag: 12:00 - laat
weekend: 12:00 - laat

3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 92 stemmen Stemmen

BoyzTown

Het gay-uitgaansgebied van Pattaya, gelegen rond Pattayaland Soi 3 in het centrum van Pattaya. BoyzTown heeft een verzameling Gaybars (veel met liveshows), Gaymassagebaden, restaurants en Gaypensions.

Jomtien Complex

Veel Gaybars, Gayvriendelijke restaurants en Gaypopulaire locaties bevinden zich in Jomtien, direct achter het strand of in het Jomtien Complex.

Sabai Thong2 biedt een verscheidenheid aan massages, waaronder voetmassages, traditionele Thaise, rug- en schoudermassage, olie / crème / gel-massage, bodyscrub, manicure en pedicure.

Gelegen in Jomtien. Out-call-service beschikbaar.

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 16-aug-2019

413/131-132 Thappraya Rd, Jomtien Complex, Pattaya

weekdag: 11:00 - 00:00
weekend: 11:00 - 00:00 uur

2.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 65 stemmen Stemmen

TBMI, gelegen in het Jomtien Complex, biedt professionele massages van zeer goede kwaliteit door goed opgeleide masseurs - van wie de meesten blind zijn.

Niet uitsluitend Gay, maar u kunt ook een mannelijke masseur vragen. Privékamers beschikbaar.

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 16-aug-2019

413/89 Thappraya Rd, Jomtien Complex, Pattaya


3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 71 stemmen Stemmen

Veiliger seksgids voor Gaymannen Thaise versie

.

Pattaya · out-call-massage

Out-call Gay-massageservice in Pattaya door Jirapat, een gecertificeerde Thaise mannelijke masseur die Engels spreekt. Jirapat biedt traditionele Thaise en sensuele oliemassages (60, 90 of 120 minuten).

Service wordt aangeboden van 11 uur tot XNUMX uur. Zondag alleen op afspraak. U kunt via zijn website een afspraak maken.

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 16-aug-2019

(out-call only), Pattaya

weekdag: 12:00 - 23:00
weekend: za 12 - 00 uur

3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 67 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.