Pattaya Gay Sauna's

Pattaya Gay Sauna's

Wil je spelen in Pattaya? Bekijk Sansuk - de grootste en meest populaire gay sauna & cruiseclub in Pattaya.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Deze gay-populaire sauna (voorheen "Themae Sauna") behoort toe Zing Resort & Spa in het Jomtien Complex en beschikt over een binnenzwembad, een stoomkamer, een droge sauna, een kleedkamer en een massageservice.

Er is ook een kleine fitnessruimte met fitnessapparatuur, waaronder een loopband, een hometrainer en een crosstrainer. Gemengde klanten (sommige zijn Gay).

Eigenschappen

bar, stoombad, massage, sauna, fitnessruimte

Bijgewerkt: 16-aug-2019

413/85-86 Jomtien Complex, Pattaya

weekdag: 09:00 - 21:00
weekend: 09:00 - 21:00 uur

2.8
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Veiliger seksgids voor Gaymannen Thaise versie

.

Speel veilig!

Thailand heeft een aantal van de beste Gaysauna's in Azië, maar het aantal hiv-infecties onder mannen die seks hebben met mannen wordt ook als een van de hoogste gerapporteerd (bij ongeveer 30% van de mannen die in Bangkok zijn getest).

De zeer eenvoudige en effectieve manier om HIV te voorkomen, is door altijd een condoom te gebruiken.

De meeste Gaysauna's in Thailand bieden gratis condooms en glijmiddel. De kwaliteit kan variëren, dus het is een goed idee om uw eigen spullen mee te nemen.

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.