Phoenix Gay Sauna's

Phoenix Gay Sauna's

Hier zijn de beste Gaysauna's in Phoenix. Er zijn er twee om uit te kiezen - zoek naar de grote rode X.

Al meer dan 40 jaar een Gaysauna en een privéclub voor mannen in Phoenix. FLEX Phoenix beschikt over een zwembad, zonneterras, jacuzzi, videolounges, kluisjes, douches, privécabines.

Open 24 uur. Een eendaags lidmaatschap is beschikbaar en geeft u tot 24 uur toegang. FLEX organiseert soms speciale evenementen, waaronder op zondag een barbecue bij het zwembad.

Kenmerken

zwembad, jacuzzi, sauna, stoombad, zonnedek, relaxcabines

Bijgewerkt: 15-jan-2019

1517 S Black Canyon Highway, Phoenix

Weekdag: 24 uur
Weekend: 24 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 58 stemmen Stemmen

Gay sauna & gym, gelegen op een paar blokken verwijderd van de belangrijkste Gaywijk van Phoenix. De locatie beschrijft zichzelf als een privéclub voor mannen: big butch en vriendelijk.

CHUTE beschikt over twee videolounges, een kleine maar goed uitgeruste fitnessruimte, een stoomkamer en twee doucheruimtes. Er zijn privécabines en vele 'gespecialiseerde' kamers en donkere hoekjes waar u plezier in kunt hebben, en een brede selectie speelgoed en uitrusting om uit te proberen.

De jongens hier zijn schoon, fit en maken vaak deel uit van de leer-, beer-, blauwe kraag- en fetisjgemeenschap. Drankjes en snacks zijn verkrijgbaar. Zoek naar de grote rode X buiten.

Bijgewerkt: 17-jan-2022

1440 E Indian School Rd, Phoenix


3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 44 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.