1111 Club

11: 11 Club

11:11 Club

Locatie Icoon

Av Tulum Smz 22 Mzn 5 Lote 33, Centro, Cancun, Mexico, 77500

Deze relaxte Gaybar is een van de recentere toevoegingen aan het nachtleven van Cancún. Hier vind je hete go-go dansers en een gevarieerd maar overwegend jong publiek.

Er is een kleine donkere kamer als je in de stemming bent.

Het wordt vaak druk in de weekenden en de stripshows kunnen rauw zijn.
Voordelen:
Bar
Dansen
Donkere kamer
Muziek
tarief 11: 11 Club
3.6
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 13 stemmen

M
Martin

11-mrt-2021

Niet toeristisch vriendelijk

Zeer trieste zakelijke praktijk van het in rekening brengen van niet-Mexicaanse klanten $ 200 pesos dekking en Mexicaanse beschermheer de helft daarvan. Waarom bezoekers proberen uit te gutsen die in werkelijkheid meestal meer geld in de bar gaan uitgeven dan inboorlingen. Ik zou kunnen begrijpen dat er misschien alleen korting is voor inwoners van Cancun, omdat ze vaste klanten zijn; maar voor alle Mexicaanse staatsburgers is dat een stuk. Buitenlandse toeristen helpen de economie van Cancun te ondersteunen, waarom zouden ze nog meer uithollen? Ik woon in Acapulco maar ben geen staatsburger en ging met mijn vriend mee. Ik ging weg toen mij werd verteld dat ik meer moest betalen dan mijn vriend. Schande over deze eigenaar!
T
Todd

24-oktober-2021

Weerlegging van dekkingskosten

Tegen de huidige wisselkoers is dat $10. Ik betaal meer dan dat in de staten voor dekkingskosten. Ik betaal dat graag om te genieten van de lokale cultuur en drankjes in Cancun.

Opmerkingen / Recensies zijn de subjectieve mening van Travel Gay gebruikers, niet van Travel Gay.