Gaybars in Provincetown

Gaybars in Provincetown

Provincetown heeft een zeer prominente Gaybarscene. De meeste gay-locaties bevinden zich in het West End-gebied aan Commercial Street.

Gay-dansclubs in Provincetown staan ​​op een aparte pagina vermeld.

WAVE maakt deel uit van het Crown & Anchor-complex, gelegen aan de gay Commercial Street in Provincetown.

Het wordt niet voor niets een videobalk genoemd: overal zijn flatscreen-tv's. Geweldige plek om een ​​biertje te drinken en een wedstrijd te kijken en tot in de vroege uurtjes te dansen. Als je er een avond van wilt maken, kun je verder Hoogste, De grootste Gayclub van P-Town.

WAVE organiseert regelmatig evenementen en feesten, van Halloween-feesten tot avonden met een beer-thema. Mis de karaoke-avonden niet die worden georganiseerd door Shady Pines.

Kenmerken

bar, muziek, dans, karaoke

Bijgewerkt: 21-apr-2021

247 Commercial Street, Provincetown

Weekdag: 18:00 - laat
Weekend: 12:00 - laat

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Populaire bar in gay Provincetown, waar cocktails, speciale drankjes en lekker eten worden geserveerd op het grote buitenterras met uitzicht over P-Town.

Aqua Bar is favoriet bij de lokale LGBT-gemeenschap van West End en staat bekend om zijn vriendelijke personeel, geweldige locatie aan het water en ontspannen sfeer.

Kenmerken

bar, muziek, restaurant, terras

Bijgewerkt: 21-apr-2021

207 Commercial Street, Provincetown

Weekdag: 10:00 - 23:00
Weekend: 10:00 - 01:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Vriendelijke Gaybar in West End-gebied van Provincetown. Shipwreck Lounge heeft een gemoedelijke sfeer waar u kunt praten met vrienden, kunt genieten van een drankje of twee en kunt ontspannen op het terras.

Een deel van het mooie Brass Key Guesthouse.

Kenmerken

bar, muziek, buitenterras

Bijgewerkt: 21-apr-2021

10 Carver Street, Provincetown

Weekdag: 17:00 - 01:00
Weekend: 17:00 - 01:00

5.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

LGBT-populaire badplaats en strandclub in Provincetown, gelegen aan Commercial Street, vlakbij de haven, veel winkels, cafés en andere Gaybars.

Boatslip Beach Club heeft een buitenzwembad met een terras waar u kunt genieten van bevroren cocktails, livemuziek, vriendelijk personeel en een adembenemend uitzicht op het water.

De locatie organiseert regelmatig thema-avonden, waaronder het beroemde Tea Dance-feest - bezoek hun website voor details over het evenement.

Kenmerken

bar, muziek, live muziek, restaurant, zwembad

Bijgewerkt: 21-apr-2021

161 Commercial Street, Provincetown

Weekdag: 12:00 - 22:00
Weekend: 12:00 - 22:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Het Crown & Anchor Entertainment Complex bestaat uit The Crown & Anchor Inn, Wave-videobalk, De cabaretkamer, De kluis, Paramount Club en Dive Bar.

Dit is waar het feest is.

Kenmerken

bars, clubs, cabaret

Bijgewerkt: 21-apr-2021

247 Commercial St, Provincetown


4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.