Gaybars in Quito

Gaybars in Quito

Bekijk onze selectie van de beste Gaybars in Quito. Er zijn er niet veel om uit te kiezen, maar het is een leuke plek om te zijn.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Pravda, een lokale Gaybar die bekend staat om de spectaculaire karaoke-avonden, is centraal gelegen in de Gaybuurt van Quito, bekend als de roze zone van Mariscal.

De levendige muziek en de nieuwste popknallers trekken een gemengd publiek van twintigers en toeristen aan. Pravda is een geweldige plek voor een informeel drankje met vrienden.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek, karaoke

Bijgewerkt: 09-aug-2021

Foch E4-278 y Amazonas , Quito

Weekdag: 17:00 -02:00
Weekend: 17:00 -02:00

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

La Disco Bitch is dé plek om op vrijdagavond te feesten met de twinks van Quito. Deze locatie trekt een mix van jongvolwassenen en twintigers.

Deze Gaybar speelt muziek van Shakira, Ricky Martin en andere Latino en internationale sterren. La Disco Bitch ligt schuin naar het station La Paz Ecovia.

Functies

bar, muziek, café, livemuziek, dans

Bijgewerkt: 09-aug-2021

Avenida 6 de Diciembre, Quito

Weekdag: VR: 23:00 - 04:00

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 53 stemmen Stemmen

Deze Gaybar was de eerste en enige drag-bar in Quito. Dionisios is al 13 jaar open en is een van de oudste Gaybars in Quito.

Dionisios biedt dragshows, cabaret- en comedy-avonden, evenals een geweldige dansvloer. Gelegen op 5 minuten rijden van de roze zone van Mariscal, is dit een geweldige plek om de hele nacht te dansen.

Functies

bar, muziek, dans, live muziek, drag-show

Bijgewerkt: 09-aug-2021

Manuel Larrea N14-52 entre Checa y Riofrio, Quito

Weekdag: di - za: 21:00 - 02:00

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.