Gay Bars lezen

Gay Bars lezen

Reading is een grote stad in het graafschap Berkshire. Het heeft een Gay-populaire locatie. Reading heeft een grote universiteit, staat bekend om het Reading Festival en heeft tal van historische bezienswaardigheden.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Hoewel The Blagrave Arms geen exclusieve Gay-locatie is, is het een Gay-populaire bar in Reading. Er zijn geen andere Gaybars in de stad. Je kunt hier een maaltijd nuttigen en een beschaafd drankje drinken of je kunt een late lunch trekken en feesten.

Donderdag is er een karaoke-avond. Het blijft later in het weekend open.

Dit is de plek voor een gay-avondje uit in Reading.

PRODUCT/SOFTWARE

bar, muziek, eten, karaoke

Bijgewerkt: 06-mrt-2019

35 Blagrave St, lezing

weekdag: ma-wo: 11: 00-00: 00 do: 11: 00-00: 30
weekend: vr-za: 11: 00-02: 00 zo: 18: 00-00: 00

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 61 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.