Travel Gay · Recente gebruikersrecensies

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Bart Club

"Leuk!" beoordeeld door Ron

Bologna, Italië op 2022-05-24

Ging op een maandag (ondergoed) nacht. De plaats was behoorlijk druk met mannen van alle leeftijden daar. De barman was nogal koud totdat je een verstandhouding opbouwde. Beneden gebeurt veel. Geen condooms bijgeleverd, dus geduld dan ...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
New York Beach Club

"Geen Gayvriendelijke bar" beoordeeld door Greg

Chersonisos, Kreta, Griekenland op 2022-05-23

“De beveiliging is verre van Gayvriendelijk” lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
EDEN Beach Club

"Een zviter si vous n'êtes une gravure de mode." beoordeeld door Fabian

Torremolinos, Spanje op 2022/05/23

"Nul ontvangst, ik bestelde een roze tonic-citroen, ik ontvang een warme koninklijke gelukzaligheid zonder citroen. Hieronder alles. Het is niet genoeg om onder de 25 te zijn, gespierd en getatoeëerd, wat blijkbaar het enige criterium is om in deze ...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
CC Attle's

"Geen cruisebar" beoordeeld door Xavier

Seattle, VS op 2022-05-23

“Bezoek vanuit Europa in de hoop naar een cruisebar met donkere kamer te gaan … labyrint of zulke interessante hete dingen, maar helemaal niet. Het is een gewone bar in de buurt.”... lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
BUITEN sauna

"Slecht" beoordeeld door Tim

Belfast, Verenigd Koninkrijk op 2022-05-23

“Elke dag dezelfde films voor volwassenen, tv's werken niet, condooms niet de juiste maat, personeel geen manieren, erg duur voor niets. plaats ziet er walgelijk uit, ook nultolerantie voor bedreigingen moet worden geaccepteerd op de plaats waar een vergunning kan worden...".. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Stammbar

"Beste dagen om te bezoeken" beoordeeld door Richard

Brussel, België op 2022-05-22

"Ik moet hieraan toevoegen dat vrijdag en zaterdag daar de drukke dagen zijn, met donderdag en zondag (beide naakte nachten) iets minder druk, en ik denk dat het daar vrij rustig is van maandag tot en met woensdag."... lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Stammbar

"Fun Cruising Bar in Brussel" beoordeeld door Richard

Brussel, België op 2022-05-22

“Ging er zowel op vrijdag- als zaterdagavond. De plaats wordt druk om 11 uur, vol tegen middernacht, blijft druk tot ongeveer 3 uur. De bar en de achterkamer zijn ongeveer even groot. In de achterkamer zijn 3 ruimtes: (...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Charlie

"Charlies" beoordeeld door Mike

Phoenix, VS op 2022/05/22

“Charlies is een van die zeldzame bars waar je je helemaal op je gemak voelt om alleen te gaan. Iedereen is vriendelijk (vooral de barmannen) en ze hebben 2 dansvloeren en GEWELDIGE dansmuziek. Soms is het druk, maar ...”.. lees meer

Club Ottawa
Club Ottawa

"Nieuw in Ottawa" beoordeeld door Garth

Ottawa, Canada op 2022-05-22

“Gewoon op zoek naar een plek om elkaar te ontmoeten en plezier te hebben” lees meer

Madison Buenos Aires
Madison Club de Hombres

beoordeeld door Dany

Buenos Aires, Argentinië op 2022-05-22

“Me gustaría saber cuánto está la entrada”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
W3 Complex (nat nat nat)

"Fab place" beoordeeld door Jimmy

Blackpool, Verenigd Koninkrijk op 2022-05-22

“Ik kom hier al ongeveer 6 maanden, meestal woensdag- en vrijdagavond, maar vandaag ging ik op een zondag, nou het was geweldig, erg druk in vergelijking met de andere avonden, een grote verscheidenheid aan jongens, jong, oud, middelbare leeftijd, lijkt veel ...”.. lees meer

Covent Garden Health Spa
Covent Garden Health Spa

"Martin" beoordeeld door Martin

Londen, Verenigd Koninkrijk op 2022-05-22

“2019 was de laatste keer dat ik er was. De enige keer dat ik ooit een negatieve ervaring heb gehad, was toen een van de jongens in de sauna me vertelde dat het geen plaats was voor oude jongens, dat wil zeggen 80 jaar oud zoals ik. Anders, het personeel, de ma ...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Echte extreme aanraking

"Veilig, beveiligd, tevreden!" beoordeeld door William

Manilla, Filippijnen op 2022-05-22

“Voor buitenlanders zoals ik heeft deze spa de sfeer van gemak, veiligheid en tevredenheidMasseurs zijn eenvoudig, bescheiden en goed opgeleid. Hoewel de manager / het personeel meegaand is. Het is niet alleen dat u tevreden bent, ...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Oasis Sauna

"Niet perfect maar een goede keuze" beoordeeld door Peter

Brussel, België op 2022-05-21

“Prijsverhoging tot 25€, behalve op woensdag en na 19.00u, dan is het 20€. Enigszins oudere klantenkring (inclusief ik) maar vriendelijk en een redelijke mix. Zeer weinig echt jong. Toen de nieuwe eigenaar het overnam, was alles p...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
TiL'T Sauna - GESLOTEN

"Het spijt me zo dat het GESLOTEN is! EEN PAGINA MET GAY GESCHIEDENIS IS OMGEDRAAID!" beoordeeld door Louis

Parijs, Frankrijk op 2022/05/21

“Dit was de eerste Gaysauna in Frankrijk! Toegegeven, het was oud, slecht onderhouden, maar een kleine, vriendelijke en leuke plek om naartoe te gaan! Ik heb 26 jaar in Parijs gewoond en van 1995 tot 2016 heb ik me hier goed vermaakt! Jong, ik heb altijd...".. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Maxximale tijd

"DA DIMENTICARE" beoordeeld door Stefano

Palermo, Italië op 2022-05-20

“Ik ben hier een aantal jaren geleden geweest. Slechte ervaring, vuile fittingen met omgegooide bakken met vuil papier en condooms. In het zwembadwater zat een rotte substantie waarvan ik niet eens weet wat het was. Niet eens een excuus van...".. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Cactus Club

"Tamerlan" beoordeeld door Tamerlan

Wroclaw, Polen op 2022-05-18

“Ich persönlich habe einen Dieb erwischt, der im Club gejagt hoed!!! Anstatt den Dieb rauszuschmeißen, griffen mich die Clubangestellten mit ihren Fäusten an und schlugen mich!! der Dieb wurde freigelassen!!! 158 Euro...”.. lees meer

Basis Newcastle Upon Tyne gay sauna
BASE Sauna (GEMELD GESLOTEN)

"Nu SSH genoemd" beoordeeld door Janine

Newcastle, Verenigd Koninkrijk op 2022 april 05

“Vroeger ging het goed. Maar nu. Ze laten alleen koppels binnen en tv's geen alleenstaande mannen Ik ging voor de laatste keer geen alleenstaande mannen. En als je een tv,s. Het is wat je nodig hebt Zal in de toekomst vanuit huis werken ". lees meer

Sweatbox Londen
Zweetbak sauna

"SweatBox" beoordeeld door Matthew

Londen, Verenigd Koninkrijk op 2022-05-18

“Ik heb een geweldige tijd gehad. Ik ontmoette 3 jongens met wie ik wederzijds plezier had. Ik voelde me heel ondeugend en vond het geweldig”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Lorenzo-massage

"Onverwachte ervaring " beoordeeld door William

Turijn, Italië op 2022-05-18

“In Turijn voor Eurovisie en besloten om een ​​massage te boeken bij Lorenzo. Het was niet eenvoudig om een ​​vrije ruimte te vinden, maar het is ons uiteindelijk gelukt. Eerste keer voor mij, en zeker de moeite waard om een ​​keer in het leven te proberen! Zeer ontspannend, zeer unieke tec...”.. lees meer

De Eagle gay cruiseclub Newcastle Upon Tyne
EAGLE Newcastle

"Eddy" beoordeeld door Eddy

Newcastle, Verenigd Koninkrijk op 2022 april 05

“Staaf hoe is het, want ik ben dol op enorme verrassingen ”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Gio Bar & Restaurant

"OMAR ULTIMATE MEET AND GREET GUY" beoordeeld door Kevin

Gran Canaria, Spanje op 2022-05-17

“Geroepen in Gio en Ritz bar-restaurant in de Yumbo Omar was de meet and greet-man en wat een geweldige vriendelijke kerel, je maakte het speciaal elke keer dat we het restaurant Omar belden Bedankt Kevin n Stephen”.

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
sauna @ Millennium Hotel Sirih

"Hallo" beoordeeld door Babeh

Jakarta, Indonesië op 2022-05-17

“Wauw..ik hou van Gay-chinees...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
sauna @ Millennium Hotel Sirih

beoordeeld door Babeh

Jakarta, Indonesië op 2022-05-17

"Wauw..leuk ... alle Gay's hier......" lees meer

Super paradijselijk strand Mykonos
Super Paradise Beach

"Belachelijk" beoordeeld door Jos

Mykonos, Griekenland op 2022-05-17

“E 120,00 voor 2 ligbedden in het begin van het seizoen en E 120,00 voor de andere rijen. Waar blijft de lol met zulke prijzen.”... lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Shuang Spa

"Ontspannende massage.." beoordeeld door Rac

Singapore, op 2022-05-17

De massage van 90 minuten was ontspannend gedaan door Jaycob (Hunky & goed gebouwd). De sfeer is hier erg goed met een eigen doucheruimte. De therapeut zeer professioneel en vriendelijk. Echt een aanrader.”... Lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
One Way

"Finn" beoordeeld door Mikko

Parijs, Frankrijk op 2022/05/16

“Leuke bar en vriendelijk personeel.” Lees meer

OTOT2

"Alle updates over setups?" beoordeeld door Ezra

Kuala Lumpur, Maleisië op 2022-05-16

“Is er iets nieuws daar of gewoon dezelfde setup?”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
IDM Sauna

"Wauw, beste sauna van Europa" beoordeeld door Asian Guy

Parijs, Frankrijk op 2022/05/16

“Ik wist niet zeker welke sauna ik moest bezoeken in Parijs, IDM of Sun City, maar mijn doel was om de lokale bevolking te zien, dus besloot ik IDM te kiezen, oh boy, lucky me! De tent was de hele dag vol van vroeg tot 1 uur tot 6 uur toen mensen nog in de rij stonden. . . lees meer

Palacio Gym (Johanlaan)

"Entry" beoordeeld door Goh

Johor Bahru, Maleisië op 2022-05-16

“Hoeveel voor lidmaatschap op weekdag of weekend? Is het twintig uur open .”... lees meer