Travel Gay · Recente gebruikersrecensies

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Tantra-rituelen David

beoordeeld door René

Brussel, België op 2023-01-31

“Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik me voelde na een tantrische massage van David. Zelfs een dag later voel ik nog steeds een diepe kalmte en ontspanning in mij. Van het begin tot het einde zorgt David volledig voor zijn collega...”.. lees meer

Sauna in Chelmsford
Suite.429 (GESLOTEN)

"Help" beoordeeld door Adrian

Chelmsford, Verenigd Koninkrijk op 2023-01-30

“Is er ergens in de buurt van Chelmsford?” lees meer

Quiroergon-massage
Quiroergon-massage

"Amazing Professional Masseur" beoordeeld door Adrian

Valencia, Spanje op 2023-01-30

“Javier is een zeer attente en effectieve masseur. Hij luistert naar uw behoeften en past de massage aan om de pijntjes en kwalen op te lossen. Hij is zeer professioneel en persoonlijk en ik raad hem ten zeerste aan aan iedereen die behoefte heeft aan een…”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Tantra-rituelen David

"Gay tantra sessie met David" beoordeeld door Adam

Brussel, België op 2023-01-26

“Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik me voelde na een tantrische massage van David. Zelfs een dag later voel ik nog steeds een diepe kalmte en ontspanning in mij. Van het begin tot het einde zorgt David volledig voor zijn collega...”.. lees meer

Quiroergon-massage
Quiroergon-massage

"Professioneel en effectief." beoordeeld door Pablo

Valencia, Spanje op 2023-01-23

"Hij is zeer professioneel, serieus en effectief. Hij heeft de juiste kennis en past deze correct toe. Ook de klantenservice is uitstekend.”.. lees meer

Quiroergon-massage
Quiroergon-massage

"Uitstekende service" beoordeeld door Jonatan

Valencia, Spanje op 2023-01-23

“Als je Valencia bezoekt en je wilt ontspannen, dan is QuiroErgon de beste keuze. Comfortabele omgeving, schoon en over het algemeen een goede locatie. Aarzel niet om contact met hem op te nemen.”... lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Tantra-rituelen David

"Benoit over David's massages" beoordeeld door Benoit

Brussel, België op 2023-01-18

“Het is nu 3 jaar geleden dat ik mijn eerste tantra massage bij David had. Dit was een geweldige ervaring! Zijn manier van aanraken en masseren was absoluut magisch! Ik was in een andere wereld, een wereld van rust, ontspanning, positi...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Tantra-rituelen David

"Ben" beoordeeld door Sara

Brussel, België op 2023-01-17

“Ik zou willen beginnen en zeggen dat dit de beste gay tantra massage-ervaring van mijn leven was. Je wordt hartelijk welkom geheten door David en begint met een gesprek over je verwachtingen. In het begin was ik wat zenuwachtig...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Pleasuredrome

"Geweldige plek voor hete ontmoetingen, alle soorten welkom" beoordeeld door Bill

Londen, Verenigd Koninkrijk op 2023-01-16

“Ik was een regelmatige bezoeker, maar heb een tijdje pauze genomen en ben onlangs teruggekomen sinds de opknapbeurt. Ik hou van de openbare ruimtes omdat ik het leuk vind om bekeken te worden, en vooral de gratis hutten met bars ertussen voor hete anon...”.. lees meer

Gaysauna in Northwich
Northwich-sauna

beoordeeld door Finlay

Northwich, Verenigd Koninkrijk op 2023-01-14

“Lees hun info... het klonk goed. De werkelijkheid was nogal anders. Teleurgesteld door het "detail" eigenlijk: grotachtige, steenkoude coffeeshop; arme bioscoopzaal boven, televisies (sommige ontbreken of werken niet) ...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Tantra-rituelen David

beoordeeld door Antonio

Brussel, België op 2023-01-13

“Ik had vandaag een Tantra-sessie van 1.5 uur met David en het was absoluut geweldig! Ik voelde me vanaf het begin comfortabel en veilig, kletsend met hem met een kopje thee op de bank. En met de allereerste aanraking sta je ...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Tori Spa Saigon

beoordeeld door Harry

Ho Chi Minh, Vietnam op 2023-01-12

“Zeer goede service, vriendelijk en enthousiast. de ervaring waard. U kunt het personeel een fooi geven als u tevreden bent na gebruik van de service”.. lees meer

Omen Spa
Omen Spa

beoordeeld door Thana

Bangkok, Thailand op 2023-01-10

“Handig vervoer, de winkel is schoner dan andere plaatsen waar ik op veel plaatsen ben geweest, de winkel is niet groot, ik raad je aan om deze plek te bezoeken. Reserveren is het beste Er zijn er veel om uit te kiezen... als je ...” lees meer

Omen Spa
Omen Spa

"Jason" beoordeeld door Jayson

Bangkok, Thailand op 2023-01-10

“De winkel is erg fris, de hele winkel ruikt erg lekker. Gelegen in het hart van de stad, het handigst om in dit gebied te reizen. Goede gastheren, personeel in vreemde talen. Maar ik probeer goed te zijn. ik kan vergeven. Heel schattig. T...”.. lees meer

Alcatraz Herenclub

beoordeeld door James

Torremolinos, Spanje op 2023/01/07

“Gisteren daar geweest. Zeer vriendelijk personeel, behulpzaam en informatief. Er is een bar, donkere kamer met kooi, een groot matras in het midden, enkele kleine hutten. De wekelijkse thema's zijn erg goed gekozen en leuk. Echt een plek ...” lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
De Maan

beoordeeld door David

Barcelona, ​​Spanje op 2023/01/04

“Een lief klein barretje met een mooi interieur. Goed drankje en sfeer, maar muziek was overwegend latino en lokaal. Ook was de ober niet erg beleefd en verstond hij nauwelijks Engels.”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Elegantz sauna

"Gemengde gevoelens" beoordeeld door Dom

Bali, Indonesië op 2023-01-02

“De massage zelf was in wezen erg plezierig, maar aangezien ik een van de laatste klanten was, maakte het lawaai in aangrenzende kamers (krakende kasten, luide voetstappen, gedempte, ongestilde gesprekken, enz.) de sfeer echt ongedaan...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Teds plaats

"Zo vriendelijk" beoordeeld door Tina

Londen, Verenigd Koninkrijk op 2023-01-01

“Zo'n heerlijke plek met fantastisch personeel en klanten.”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Sauna Babylonië

"Babylonia sauna Prague " beoordeeld door Miroslav

Praag, Tsjechië op 2023/01/01

“De sauna is niet goed! Soms zijn er veel mensen, alleen onaangenaam. De sauna is klein, geen jacuzzi, en als het vol zit met alleen maar oude en lelijke mensen, is het gewoon verschrikkelijk. Vroeger was dat niet zo. Je kunt niet ontspannen n...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
RMBS-plaats

"Happy with the polish face look and feel" beoordeeld door Henry

Singapore, op 2023-01-01

“Ik heb mijn eerste gezichtservaring in een thuisomgeving, met behulp van een uitgebreide gezichtsuitrusting. Ik ben niet alleen tevreden met de service maar ook verrast met het resultaat dat het in mijn huid had, vergelijkbaar met die professi...”.. lees meer

Splash Bar Inc San Jose, Californië
Splash Bar Inc.

"Volledige verspilling van tijd/geld" beoordeeld door Sandra

San Jose, VS op 2023-01-01

“De muziek is slecht en het personeel is verschrikkelijk. Als je graag naar dezelfde drie nummers op de radio luistert, dan zul je zeker van deze club houden! Ik vroeg de barman om 2 drankjes voor me te maken, één voor mij en één voor mijn vriend...”.. lees meer

Fantasy Lane Canberra gay cruiseclub
Fantasie Lane

"Hallo" beoordeeld door Rolly

Canberra, Australië op 2023/01/01

“ja, ik heb daar een geweldige tijd gehad en vind het leuk om anderen te ontmoeten”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
357 - Sydney City Steam

beoordeeld door Paulus

Sydney, Australië op 2023-01-01

“Goede prijs voor $ 30 schone handdoeken, douches, en je kunt altijd iemand vinden die doet wat je wilt. Wat kan beter zijn ? Geniet van 357 voor de waarde die het is.”... lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
S'Sense Massage Suan Plu

beoordeeld door Maarten

Bangkok, Thailand op 2022-12-31

“Ik kan deze plek ten zeerste aanbevelen. Ik ging er vaak heen, kreeg altijd hele goede massages en het is nog steeds een van de beste plekken in de stad. Bedankt jongens!”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Superman

"Helemaal aan te bevelen - Soo Ho" beoordeeld door Leon

Seoul, Zuid-Korea op 2022-12-31

“Boek mijn massage op het laatste moment en Superman doet het echt goed. Zeer snel gesprek en ik heb mijn slot. Plaats is zeer dicht bij het station, schoon en goed uitgerust. Ik heb Soo Ho voor mijn massage. Hij is super! Massage ...".. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Pulteney 431

beoordeeld door Warwicktga

Adelaide, Australië op 2022-12-28

"Hoi. Half februari ga ik voor het eerst naar Adelaide. Ik ben een fitte, gedrongen gebouwde 73-jarige die nog steeds op andere mannen jaagt. Welke dagen en tijden het beste worden aanbevolen. Klinkt als de droge sauna en de glory holes …”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Red Line

"Hokuto" beoordeeld door Ron

Tokyo, Japan op 2022-12-26

“hokuto is goed Zijn massage was perfect. Toen ik REDLINE gebruikte op de laatste dag van de reis, werd mijn vermoeidheid weggeblazen. HOKUTO's goedgetrainde lichaam was ook het beste, hij was schattig als een acteur. Ik kom zeker eens langs bij H...”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
Fincken

"Hoge aanbevelingen!" beoordeeld door Helen

Bergen, Noorwegen op 2022-12-22

“Was er als een Gayseksuele vrouwelijke reiziger en vond het geweldig! Zeer comfortabele sfeer, aardige mensen en schattig en vertrouwd:)”.. lees meer

Travel Gay · Recente gebruikersrecensies
S'Sense Massage Suan Plu

beoordeeld door Gary

Bangkok, Thailand op 2022-12-22

“Ik ben erg onder de indruk van het serviceniveau en de communicatie, aangezien het mijn eerste keer was dat ik Ssense bezocht, zoals aanbevolen door Thaise vrienden. Ging op een dinsdagavond, iets rustigere nacht. Beheerd om mijn weg ernaar toe te googlen ...”.. lees meer

Mannelijke Masseur Istanbul
Mannelijke masseur Istanbul-massage

beoordeeld door Ferdinand

Istanbul, Turkije op 2022-12-18

“Geweldige massage. Hij weet zeker wat hij doet, goede techniek en vaardigheid. Een zeer ontspannend gevoel na afloop van de massage. Hij komt meestal al bij je thuis voor massage, dit was belangrijk voor mij. Ik heb b...”.. lees meer