Rochester Gay Sauna's

Rochester Gay Sauna's

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Momenteel behandelen we Gaysauna's en hotels in Rochester.

ME1 Sauna, discreet gelegen aan de historische Rochester High Street in Kent, nabij het treinstation, is een van de best bewaarde geheimen van Kent.

Faciliteiten in dit saunacomplex voor Gay- en biseksuele mannen, verdeeld over 3 verdiepingen, met een grote sauna, stoombaden, jacuzzi, ontspanningscabines, evenals een café-bar en gratis internet.

ME1 organiseert ook een regelmatige screening van seksuele gezondheid, plus verschillende thema-evenementen gedurende de maand en een masseuse ter plaatse. Kijk op hun website voor meer informatie.

Functies

café, internettoegang, stoombad, sauna, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines, gratis wifi, alleen voor volwassenen, cruise / fetish

Bijgewerkt: 30-mrt-2020

Foundry Wharf, Rochester

Weekdag: 10:00 - 21:00
Weekend: za 10:00 - 21:00; zo 11:00 - 20:00

3.4
Publieksbeoordeling

Vanaf 130 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.