Gaybars in Rome

Gaybars in Rome

Rome heeft een rustigere Gaybarscene dan je zou verwachten, maar Gaybars zijn nog steeds gebruikelijk, de jongens hier gaan vaak laat uit naar een dansfeest of een cruiseclub.

Er zijn niet veel Gaywijken die koesteren in de schaduw van een van 's werelds oudste en meest herkenbare gebouwen, maar Rome's toepasselijke naam Gay Street leidt rechtstreeks naar het beruchte Colosseum. In tegenstelling tot zijn bijzonder brutale buurman, is Gay Street net zo gastvrij en warm als Gaywijken komen, met een fantastisch aanbod aan Gaybars en clubs. Deze locaties hebben iets voor elke Gayseksuele reiziger, en je zou gemakkelijk de hele nacht kunnen doorbrengen met het verkennen van de talloze bars in deze historische straat. Gaybars in Rome

Coming Out
Locatie Icoon

Via San Giovanni in Laterano 8, Rome, Italië

Toon op kaart
3
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 27 stemmen

Coming Out, gelegen naast het Colosseum, is een begrip in de Gayscene van Rome. Deze bistro-café-bar is de hele dag open en heeft verschillende thema-avonden. Dinsdagavond is voor karaoke en dragqueens gaan op zondag en af ​​en toe op woensdag het podium op.

Vriendelijk personeel. Populair en druk in de avonduren. Boven is een Gay-bed & breakfast met een goede prijs-kwaliteitverhouding en kamers met airconditioning.

Dichtstbijzijnde station: Colosseum

Voordelen:
Bar
Cafe
Karaoke
Muziek

Weekdag: 08:00 - 02:00

Weekend: 08:00 - 02:00

Laatst geupdate op: 10-mei-2024

My Bar
Locatie Icoon

Via San Giovanni in Laterano 12, Rome, Italië

Toon op kaart
3.1
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 24 stemmen

Gaybar en café met zitplaatsen op het trottoir nabij het Colosseum, naast Coming Out. My Bar trekt overdag een gemengd publiek, met meer Gayseksuele klanten in de avond.

Er is een kleine dansvloer waar de resident DJ behoorlijk goede commerciële housemuziek draait. Regelmatige karaoke-avonden met go-go-dansers. Gratis wifi.

Dichtstbijzijnde station: Colosseum

Voordelen:
Bar
Cafe
Karaoke
Muziek

Weekdag: 09:00 - 02:00

Weekend: 09:00 - 02:00

Laatst geupdate op: 23-Jun-2024

Freni e Frizioni
Locatie Icoon

Via del Politeama 4-6, Rome, Italië

Toon op kaart
3.1
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 21 stemmen

Publieksprijzen 2019
Publieksprijzen 2019

3 Ster Winnaar

Publieksprijzen 2020
Publieksprijzen 2020

3 Ster Winnaar

Cocktail lounge en café-bar met een relaxte sfeer. Freni e Frizioni ligt in het hart van de wijk Trastevere, op een minuut lopen van Piazza Trilussa met uitzicht op het prachtige Politeama-plein.

De bar is gespecialiseerd in geïmporteerd bier en smakelijke martini's. Het avondbuffet bestaat uit seizoensgebonden gerechten, pasta's, pizza's, salades en meer. Zitplaatsen op het terras beschikbaar. Gemengd publiek.

Voordelen:
Bar
Cafe
Muziek

Weekdag: 6 uur - 30 uur

Weekend: 6 uur - 30 uur

Laatst geupdate op: 6-oktober-2023

Yellow Bar
Locatie Icoon

Via Palestro 40, Rome, Italië

Toon op kaart

The Yellow Bar is een Gay-populaire cocktailbar, die ook dienst doet als hostel.

Er hangt een ontspannen sfeer en er worden verschillende evenementen georganiseerd, waaronder dj-sets, karaoke en livemuziek.

Weekdag: 8u - 3u

Weekend: 8 - 3 uur

Laatst geupdate op: 6-oktober-2023

101 Club Roma
Locatie Icoon

Via Panisperna, 00184 Roma Rome, Italië, Rome, Italië

Toon op kaart
3.7
Publieksbeoordeling

Gebaseerd op 3 stemmen

101 Club Roma is een LGBTQ+ bar en club in Rome. Het is een veilige plek voor de lokale bevolking en gasten om zichzelf te zijn. De club speelt een geweldige mix van pophits en staat garant voor een geweldige danstijd met je vrienden. Het personeel is vriendelijk en serveert heerlijke drankjes, zowel alcoholisch als non-alcoholisch.

Weekdag: 11 - 4 uur

Weekend: 11 uur - 00 uur

Laatst geupdate op: 2-Jun-2024

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.