Saarbrücken Gay sauna's

Saarbrücken Gay sauna's

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Momenteel behandelen we Gaysauna's en hotels in Saarbrücken.

Gaysauna in Saarbrücken met een moderne inrichting in Chinese stijl. Faciliteiten bij Qilin zijn onder andere een droge sauna, een stoombad, een bioscoop en privécabines. Handdoeken en slippers zijn tegen een kleine vergoeding te huur.

Toegang vanaf 16 €. Kortingen voor jonge jongens (18-25). Gelegen in het stadscentrum van Saarbrücken, direct achter de bioscooppassage Kaufhof.

Eigenschappen

stoombad, sauna, zonneterras, jacuzzi / warm zwembad, relaxcabines

Bijgewerkt: 26 februari 2020

Lampertstraße 1, Saarbruecken

weekdag: 14:00 - 23:00
weekend: 14:00 - 23:00 uur

2.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 69 stemmen Stemmen

Gay sauna in Saarbrücken die al meer dan 10 jaar bestaat. XL is voorzien van lockers, leuke bar, droge sauna, loungeruimte, buitenterras en wellness faciliteiten.

7 dagen per week geopend vanaf XNUMX uur.

dichtstbijzijnde station: S-Bahn: Römerkastel

Eigenschappen

bar, massage, sauna, relaxcabines, spa

Bijgewerkt: 26 februari 2020

Brebacher Landstraße 15, Saarbrucken

weekdag: 12:00 - 00:00
weekend: 12:00 - 04:00 / 00:00 uur

3.2
Publieksbeoordeling

Vanaf 86 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.