Sabah

Sabah

Sabah is de meest oostelijke staat van Maleisië. Samen met Sarawak vormen de twee staten het Maleisische deel van het eiland Borneo.

x

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Kota-KinabaluTravelGayAzië-

De hoofdstad van Sabah, Kota Kinabalu (bekend als "KK"), is een van de snelst groeiende steden in Maleisië en de meest populaire bestemming in Sabah en Borneo. Kota Kinabalu heeft verschillende toeristische attracties en een kleine Gayscene.

Kota Kinabalu · Bars en clubs

Deze locatie is permanent GESLOTEN gemeld - oktober 2021

 

Al meer dan 10 jaar is QBar de belangrijkste ontmoetingsplaats voor de LGBT en vrienden in Kota Kinabalu. Deze bar en nachtclub biedt in het weekend live dj's en cabaret-dragshows.

De grote Q-vormige balk in het midden maakt het gemakkelijk om de menigte te bekijken. Zeer vriendelijk personeel en klanten. Populair bij beren. Q heeft ook een pooltafel en organiseert regelmatig evenementen en feesten.

Gelegen aan Gaya Street, een paar blokken van de Tong Hing-supermarkt.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, live muziek, cabaretvoorstelling

Bijgewerkt: 23-okt-2020

15 Jalan Gaya, Kota Kinabalu, Sabah

weekdag: vanaf 20 uur
weekend: vanaf 21 uur

4.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 62 stemmen Stemmen

Populaire bar, nachtclub en feestlocatie in Kota Kinabalu, met livemuziek, shows, gast-dj's en thema-avonden voor dames, enz.

999 heeft een geweldig licht- en geluidssysteem, LED-schermen, leuke sfeer. Gemengde menigte (sommige LGBT). Maandag gesloten.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, live muziek, shows

Bijgewerkt: 21-nov-2019

128A Jalan Haji Yaacob, Kota Kinabalu, Sabah

weekdag: di-vr 20:00 - 00:00
weekend: za, zo 20:00 - 00:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 56 stemmen Stemmen

Kota Kinabalu · Mannenmassage

Alleen voor mannen. Elix, een gecertificeerde mannelijke masseur met 10+ jaar ervaring, biedt professionele massages (Maleis, Thais, Zweeds, etc.) en Urut Batin (Maleisische stijl) in Kota Kinabalu.

 

Eigenschappen

massage

Bijgewerkt: 27-nov-2020

out-call only, Kota Kinabalu


3.1
Publieksbeoordeling

Vanaf 63 stemmen Stemmen

Kota Kinabalu · Hotels

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.