Saché · Gay Guesthouses & B & B's

Saché · Gay Guesthouses & B & B's

Hier is onze selectie van de beste Gay-eigendom / Gayvriendelijke boetiekbed & breakfasts, pensions en herbergen die Saché te bieden heeft.

eigenaar beschrijving: Moulin de la Chevriere is een prachtige bed & breakfast voor alleen Gay's, gelegen nabij het stadje Azay le Rideau. Het 17e-eeuwse pand is gelegen op twee kleine eilanden, met een omringende tuin van 2ha.

Naast een smaakvol ingerichte tweepersoonskamer hebben gasten ook de mogelijkheid om te verblijven in een omgebouwde molen, volledig getransformeerd in 2016. Alle kamers hebben een eigen badkamer met ligbad en eigen wc. Andere kenmerken zijn verschillende tuinlounges, een jacuzzi, gratis parkeergelegenheid en kleine boten die de rivier de Indre op of af kunnen varen. Avondmaaltijden zijn op verzoek ook beschikbaar.

Eigenschappen

tuin, varen, gratis parkeren, jacuzzi, gratis wi-fi, privéterras

Saché


Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.