Gaybars in Sacramento

Gaybars in Sacramento

Bekijk onze lijst met de populairste Gaybars in Sacramento. Hier vind je een vriendelijke scene en gebronsde Californische mannen.

Een levendig publiek, sterke dranken en pittige muziekvideo's zijn wat je kunt verwachten van deze populaire Gaybar in Sacramento.

Gelegen in het hart van de bruisende Gayscene van de stad in Midtown, is The Depot een populaire duikbar, waar betaalbare drankjes en goede vibes worden geserveerd. Laat een van de vriendelijke barmannen een drankje voor je bereiden terwijl je geniet van een Drag Race-kijkfeest op donderdagavond.

Naast de deur vind je Badlands, een energieke Gaydansclub.

Kenmerken

bar, muziek, drag-shows

Bijgewerkt: 29-mrt-2022

1928 L Street, Sacramento

Weekdag: 4-1 uur
Weekend: 4-1 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 1 stemmen Stemmen

Sacramento's enige 'echte' gay-leerbar, gelegen ten noorden van het centrum in Gardenland. De Bolt is populair bij beren, leren papa's en hun fans, maar iedereen is welkom.

Als je van een masc-vibe houdt, zul je hier heel goed passen. The Bolt serveert niet alleen geweldige, sterke cocktails, maar heeft ook een patio aan de achterkant en een rookruimte om rond te hangen en te kletsen.

Geen dekkingstoeslag. 7 dagen per week geopend tot 2 uur.

Kenmerken

bar, muziek, terras

Bijgewerkt: 29-mrt-2022

2560 Boxwood St, Sacramento

Weekdag: Open van 2:00 uur tot 2:00 uur
Weekend: Open van 2:00 uur tot 2:00 uur

1.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Populaire Gaybar in Sacramento, gelegen in Midtown, nabij de andere Gay-locaties. De Mercantile Saloon heeft een ontspannen sfeer, met een overdekt terras en serveert betaalbare drankjes.

De bar, voorheen een lokaal geheim, is nu een favoriet en verwelkomt week na week diverse menigten.

Kenmerken

bar, muziek

Bijgewerkt: 29-mrt-2022

1982 L St, Sacramento

Weekdag: 12-1 uur
Weekend: 12-1 uur

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.