Gayclubs in Sacramento

Gayclubs in Sacramento

Bekijk onze lijst met de beste Gayclubs in Sacramento. Badlands en Sidetrax zorgen altijd voor een gezellig avondje uit.

Bekende Gay-nachtclub en -bar in Midtown, Sacramento. Badlands heeft meerdere bars, dansvloer in disco-stijl, drag-avonden, dj's,

7 dagen per week geopend tot 2 uur. De Gaybar van Depot is naast de deur.

Kenmerken

bar, muziek, dans, drag, live muziek

Bijgewerkt: 29-mrt-2022

2003 K St, Sacramento

Weekdag: ma – wo: 8:1 – 30:XNUMX
Weekend: Do – Za: 6:2 – 4:1 Zondag: 30:XNUMX – XNUMX:XNUMX

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 5 stemmen Stemmen

Populaire Gay-nachtclub in Sacramento. Faces is uitgerust met 3 dansvloeren, 15 bars, VIP-lounge en buitenzwembad. De club organiseert ook thema-evenementen en hanteert een "dress to impress" -code.

Gelegen in Midtown, het hart van de Gayscene van Sacramento. In de buurt vind je De Gaybar van Depot en Badlands gay dansclub. Het is absoluut een van de opvallende locaties in Sacramento.

Kenmerken

bar, muziek, zwembad, dans, live muziek, drag-shows

Bijgewerkt: 29-mrt-2022

2000 K St, Sacramento

Weekdag: 4:2 - XNUMX:XNUMX uur
Weekend: 4 - 2 uur

3.7
Publieksbeoordeling

Vanaf 3 stemmen Stemmen

Gay-nachtclub in Sacramento met shows van wereldberoemde lokale drag queens. Sidetrax is in het weekend geopend, dus plan uw avonden vooruit.

Op zondag organiseert de club hun Sunday Showcase, vaak georganiseerd door sterren van het tv-programma RuPaul's Drag Race, een geweldig evenement om te komen kijken.

De club organiseert ook regelmatig stripavonden en wedstrijden. De sfeer is hier geweldig, en veel van de jongere inwoners van Sacramento feesten hier.

Kenmerken

drag shows, dansen

Bijgewerkt: 29-mrt-2022

2007 K St, Sacramento

Weekdag: vr 17:00 - 01:30
Weekend: za 19:00 - 01:30; zo 16:00 - 00:00

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.