Gayclubs in San Francisco

Gayclubs in San Francisco

San Francisco is de plek om uit je dak te gaan en we weten precies waar je heen wilt. Dit zijn volgens ons de beste dansclubs in de stad.

Q Bar, gelegen in het hart van de wijk Castro in San Francisco, is een Gayclub en populaire ontmoetingsplaats voor de lokale LGBT-gemeenschap, met zijn happy hour en top 40-muziek.

Q Bar is een geweldige plek om uw avond in de lokale scene te beginnen. Sluit je aan bij de drukke weekendmenigten voor gast-dj's en drankspecials.

Kenmerken

bar, club, muziek, café

Bijgewerkt: 25 mei 2022

456 Castro St, San Francisco

Weekdag: 16:00-02:00
Weekend: 14:00-02:00

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

The Academy ligt in het Castro District, in het hart van de Gaybuurt in San Francisco. Deze op LGBTQ+-lidmaatschap gebaseerde sociale club biedt een alternatief voor het traditionele nachtleven in de Gayhoofdstad van Amerika.

De Academy is geen typische nachtclub of bar, maar een community-based ruimte waar leden zinvolle verbindingen kunnen smeden en een levendige gemeenschap kunnen opbouwen. Deze locatie heeft een verwarmd tuinterras met vuurkorven, een eigen kapperszaak, loungestoelen, een speakeasy met een volledige bar, een elegante wijnbar, evenals spelletjes en activiteiten waar individuen samen kunnen komen. Ze organiseren ook speciale evenementen, thema-avonden en workshops.

De Academie hecht waarde aan diversiteit en verwelkomt mensen van alle achtergronden en ervaringen. Voor meer informatie over hoe je lid kunt worden van de club, bezoek hun van de.

Geen local? Geen probleem! De Academie biedt passen voor 1 week ($ 75) aan voor reizigers die zich bij de Academie willen aansluiten terwijl ze in San Francisco zijn.

Kenmerken

bar, tuin, kapperszaak, lounge, evenementenruimte, gratis wifi, ledenvoordeel,

Bijgewerkt: 25 mei 2022

2166 Market St, San Francisco

Weekdag: wo-vr 5 uur - laat (ma gesloten, di evenementen)
Weekend: za 6 - 12 uur (zon-evenementen)

Gay-nachtclub in het centrum van San Francisco. OMG heeft een volle bar met mooi verlichte koepeldak en dansvloer. DJ's draaien charts, house en technomuziek tot in de vroege uurtjes.

OMG organiseert regelmatig thema-avonden en feesten, karaoke, go-go dansers, dragshows, enz. Kijk op hun Facebook-pagina voor informatie over evenementen.

Kenmerken

bar, muziek, dans, karaoke, dragshows, go-go dansers

Bijgewerkt: 25 mei 2022

43 6th St, San Francisco

Weekdag: 19:00-02:00
Weekend: 19:00-02:00

3.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 4 stemmen Stemmen

Mede-eigendom van draglegendes Heklina en D'Arcy Drollinger, voormalig Gaybadhuis omgebouwd tot dragbar en nachtclub was meteen een succes.

Oasis is gastheer van internationale drag-supersterren, waaronder de sterren van RuPaul's Drag Race en Dragula, en menig Gay-celebrity-feest binnen deze muren.

Er is een enorme dansvloer met de feesten van de club en een kleinere bar aan de voorkant die eerder op de avond en.

Oasis wordt in de lokale Gaymedia regelmatig uitgeroepen tot de beste nachtclub van San Francisco.

Kenmerken

bar, muziek, dans, dragshows

Bijgewerkt: 25 mei 2022

298 11th St, San Francisco

Weekdag: 18:00-23:00
Weekend: 18:00-03:00

2.5
Publieksbeoordeling

Vanaf 2 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.