Gaybars in Santiago

Gaybars in Santiago

Bekijk onze selectie van de beste Gaybars in Santiago. Hier vind je een goede selectie van plaatsen en geen tekort aan hete mannen.

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Club Burdel is een LGBT + -vriendelijke bar gelegen aan de Gaystrook van Bombero Nunez Street in Santiago, Chili.

Deze kleine bar is populair bij groepen vrienden die komen genieten van de extravagante drag-comedy-uitvoeringen voordat ze de straat oversteken naar Bunker.

Eigenschappen

bar, dans, muziek, live muziek

Bijgewerkt: 11-okt-2018

Bombero Núñez 130 , Santiago

weekdag: ma - do: 22:00 - 04:00 uur
weekend: vr - za: 22:00 - 05:00 uur

3.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 59 stemmen Stemmen

Dionisio is een Gaybar gelegen aan de beroemde Gaystrook in Santiago, Bombero Núñez-straat. Deze locatie is de thuisbasis van de spectaculaire Dionisio Divas, een draaiende cast van komische drag queens.

De opwindende en hyperactieve komische routines trekken menigten van de straat aan terwijl ze een glimp opvangen van het plezier van binnen. Dionisio is open tot in de vroege uurtjes, dus dit is een geweldige plek om je nacht door te brengen.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, live muziek, komedie

Bijgewerkt: 15-okt-2019

Bombero Núñez 111, Santiago

weekdag: wo - zo: 23:00 - 05:00

3.9
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Dit Gayvriendelijke restaurant ligt in het hart van Bellavista en beschikt over 3 kamers, een binnenplaats en gerechten in tapasstijl.

KRO Barra de Lutty is een ideale plek voor groepen vrienden die komen genieten van uitstekende drankjes en eten.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, restaurant

Bijgewerkt: 24 juli 2018

Ernesto Pinto Lagarrigue 195 , Santiago

weekdag: di - wo: 19:00 - 01:00
weekend: do - za: 19:00 - 05:00

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 54 stemmen Stemmen

Deze coöperatie in eigendom van Gay's ligt een paar stratenblokken van de belangrijkste Gaystrip in Bellavista. De bar is te vinden via de voordeur van het Grand Old Home dat nu is omgebouwd tot Voz Populi.

Vox Populi heeft twee niveaus en een buitenterras. Deze bar wordt in het weekend steeds drukker, omdat de drukte zich verzamelt om zich te mengen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Eigenschappen

bar, muziek, dans, live muziek

Bijgewerkt: 15-okt-2019

Ernesto Pinto Lagarrigue 364 (at Santa Filomena) , Santiago

weekdag: di - za: 20:30 - 04:00 uur

4.0
Publieksbeoordeling

Vanaf 55 stemmen Stemmen

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.