Gay Services in Seattle

Gay Services in Seattle

Coronavirus update: Houd er rekening mee dat sommige locaties mogelijk gesloten zijn in overeenstemming met het advies van de lokale overheid. Raadpleeg de website van de locatie voor de laatste openingstijden en informatie voordat u op reis gaat. Blijf veilig en volg de richtlijnen van de lokale overheid om het risico van overdracht van het virus te minimaliseren.

Onze verzameling van andere op Gay's gerichte bedrijven, dienstverleners en LGBT-organisaties in Seattle.

Gay City: Seattle's LGBTQ Center, voorheen bekend als Gay City Health Project, is een multiculturele LGBTQ non-profitorganisatie gevestigd in Seattle, Washington. Gay City is in 1995 ontstaan ​​tijdens de hiv/aids-epidemie. Halverwege de jaren 2000 introduceerde Gay City een wellnesscentrum dat hiv-tests en soa-screening bood.

Er is een wellnesscentrum en een informatiecentrum ter plaatse, kijk op hun website voor openingstijden. Programma voor LGBTQ-jongeren beschikbaar.

 

Features

informatiecentrum, wellnesscentrum, hiv / std-testen, ondersteuning

Bijgewerkt: 08-nov-2021

517 E. Pike Street , Seattle

Weekdag: di, wo, vr 11 - 7.30 uur
Weekend: za 9.30 - 5 uur

Is er iets mis?

Missen we een nieuwe locatie of is er een bedrijf gesloten? Of is er iets veranderd en hebben we onze pagina's nog niet bijgewerkt? Gebruik dit formulier om het ons te laten weten. We stellen uw feedback zeer op prijs.